Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților. Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

 Ifrim Georgiana
.

Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților. Deși sunt plecate de ani buni din România, surorile Gabor își fac timp pentru a vizita și a se îngriji de locul de veci al celor care le-au dat viață. În 2013, mama acestora a decedat în fața peșterii Polovragi, fiind lovită de un bolovan căzut de pe versant. În 2020, tatăl lor a fost condus pe ultimul drum, după ce a suferit un stop cardiac.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Surorile Gabor au devenit femei de afaceri în străinătate. În timp ce Ramona Gabor și-a deschis o linie de parfumuri arăbești în Dubai, Monica Gabor este stabilită de ani de zile în SUA și este căsătorită cu Mr. Pink, un om de afaceri de succes. Împreună cu acesta, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a investit peste un milion de euro într-o afacere, în Beverly Hills. Este vorba despre un restaurant cu specific chinezesc, care ar fi trebuit să fie inaugurat în 2019. Planurile le-au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus.

monica-gabor-1-1monica-gabor-1-1

Deși s-au mutat mutat în străinătate și trăiesc o viață așa cum mulți și-ar dori, surorile Gabor nu uită de mama și tatăl lor. Monica și Ramona merg în fiecare an la mormântul părinților și se roagă pentru sufletele lor.

Citește și: Irinel Columbeanu, după ce Monica Gabor s-a întors în România:”Nu știu dacă…”

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Ce mesaj de adio i-a lăsat vedeta:„Îmi pare rău că…'

Citește și: Mama lui Raoul a murit. Mesajul artistului:„Sunt mai sărac ca niciodată'

Citește și: David Popovici, ipostază neașteptată în metrou.Cum a fost fotografiat campionul mondial, în București

Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților

Surorile Gabor și-au dorit ca locul de veci al părinților lor să fie frumos amenajat și îngrijit, motiv pentru care au comandat o piatră funerară din marmură, unde este inscripționat un mesaj emoționant. Când Monica și Ramona nu reușesc să ajungă în țară, sora lor mai mare, Alina, este cea care se ocupă de locul de veci, împreună cu angajații cimitirului.

„Scurtă mi-a fost viața pe acest pământ, / Și moartea nemiloasă m-a dus la mormânt. / Ca un crin de vară frumos înflorit,/ În puterea vieții eu v-am părăsit', este mesajul de pe monumentul funerar, potrivit fanatik.ro.

Localnicii au mărturisit că mormântul este în permanență îngrijit de cineva și că au fost respectate, an de an, datinele creștinești.

Surorile Gabor și-au pierdut ambii părinți

Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, și-a pierdut viața în anul 2013, când a fost lovită în zona capului de o stâncă desprinsă de pe un versant. Incidentul a avut loc la intrarea în peștera Polovragi, unde femeia se afla în excursie alături de alți 16 turiști. În momentul în care mama lor a decedat, Monica se afla în Los Angeles, iar Ramona în Dubai.

„Săraca mama, a murit rugându-se pentru noi… Mergea regulat la mănăstiri, în ţară, să dea acatiste pentru fetele ei… Să fim sănătoase şi fericite… Sunt devastată, adio, mami!', a transmis la acel moment Monica Gabor.

În 2020, și tatăl surorilor Gabor a decedat. Bărbatul s-ar fi confruntat de mai mulți ani cu probleme serioase de sănătate și ar fi ajuns să cântărească 47 de kilograme. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Bacău. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Monica și Ramona Gabor nu au putut ajunge la înmormântarea tatălui lor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton