De ce divorțează Anca Neacșu de soțul turc, după 10 ani de căsnicie: "Ca iubiți, a dispărut pasiunea"

 Oana Pantazi
.

După 10 ani de căsnicie, Anca Neacșu și partenerul ei de viață, Serkan Yaman, divorțează. Dacă artista a preferat să rămână discretă în această privință, impresarul ei, Radu Baron, a oferit mai multe amănunte despre despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Anca Neacșu divorțează a luat prin surprindere, cu atât mai mult cu cât artista și soțul ei formau un cuplu sudat de zece ani și păreau fericiți. Iată însă că drumurile lor s-au despărțit, iar cea care a inițiat cererea de divorț este chiar artista. Impresarul artistei a fost cel care a explicat motivele care au dus la separarea celor doi soți după un deceniu de mariaj.

122671519_210410400440797_2228662519806662306_n122671519_210410400440797_2228662519806662306_n

De ce divorțează Anca Neacșu de soțul turc

Vestea divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei, Serkan Yaman, este cu atât mai surprinzătoare cu cât, cu doar un an în urmă, cei doi mărturiseau că își doresc copii. Iată însă că, în cele din urmă, relația lor s-a încheiat, Anca Neacșu anunțând că divorțează de soțul ei, după 10 ani de căsnicie. Deși artista a fost extrem de discretă, preferând să nu intre în amănunte, impresarul ei, Radu Baron, a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la motivul despărțirii, explicând că relația dintre ei s-a erodat în timp.

Citește și: Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani de căsnicie. Au depus deja actele

Citește și: Marinela Chelaru a împlinit 63 de ani. Cum se simte, după operația la inimă: „Nu mai pot să…'

Citește și: În ce relații au rămas Nicola și Mihai Alexandru la 17 ani de la divorț:Când este de vorbit despre copii…’ / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment:„Nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse’

'Nu s-a întâmplat nimic brusc, s-au răcit relațiile, în timp, așa cum se întâmplă în multe relații. S-au înțeles foarte bine ca oameni, dar, ca iubiți, a dispărut pasiunea. Este un divorț între doi oameni deștepți, cerebrali. Oamenii deștepți sunt deștepți și la nuntă și la divorț. Lucrurile decurg liniștit, fără probleme, fără șocuri', a spus impresarul artistei pentru Ego.ro.

Ce spune artista despre divorț

Artista s-a căsătorit în 2012 cu soțul ei, de origine turcă. Anca Neacșu spune că ar fi preferat să anunțe chiar ea că divorțează, dar informațiile au ieșit la iveală mai devreme. Chiar și așa, artista a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei au fost de acord cu despărțirea. Anca a mărturisit că decizia de a se despărți a fost una de comun acord.

‘Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat’, a spus Anca Neacșu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Între timp, Anca Neacșu are agenda extrem de ocupată, artista având evenimente atât în București, cât și în țară.

Culpa este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea.Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova.Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat’, a spus Anca Neacșu pentru FANATIK.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton