Monica Gabor, gest emoționant în memoria părinților: "Nouă ani fără mamă, doi fără tată"

 Dumba Gabriela
.

Monica Gabor își plânge părinții! Au trecut nouă ani de la moartea mamei și doi de când tatăl Monicăi Gabor s-a stins, iar din cauza restricțiilor impuse de pandemie, la vremea aceea, fosta soție a lui Irinel Columbeanu nici nu a putut fi prezentă la înmormântare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aflată în Franța acum, Monica Gabor nu a uitat să cinstească memoria părinților săi care au murit în urmă cu nouă ani, mama sa și doi ani – tatăl său. Dacă pe mama lor au condus-o pe ultimul drum toate cele trei surori Gabor, Ramona și Monica Gabpr nu au putut fi prezente în țară, pentru funeraliile tatălui lor, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, în 2020.

2442324423

Monica Gabor, gest emoționant în memoria părinților săi

Aflată în Franța, alături de Mr. Pink și sora ei, Ramona, Monica Gabor se bucură de vacanță, dar a ținut și un moment de reculegere în memoria părinților.

Fostul fotomodel a mers la biserică și a aprins lumânări părinților ei plecați din această lume.

Nouă ani fără mama, doi ani fără tata.', a scris Monica Gabor pe Instastory.

Tatăl surorilor Gabor a murit în urmă cu doi ani, în urma unui infarct. Ramona și Monica Gabor nu au putut fi prezente în țară, pentru funeralii, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, în 2020, iar de înmormântare s-a ocupat sora lor, Alina.

Mama surorilor Gabor și-a pierdut viața în urmă cu aproximativ nouă ani, după ce i-a căzut o piatră în cap la intrarea în peștera Polovragi din județul Gorj.

Citește și: De ce a pus Claudia Pătrășcanu detectivii pe urmele lui Gabi Bădălău:'A fost surprins conducand după ce consumase alcool, iar în mașină se afla un copil minor'

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Citește și: De ce nu se operează Roxana Ciuhulescu la genunchi, după Survivor:'Trebuie refăcută articulația…'

Ramona și Monica Gabor nu au putut veni la înmormântarea tatălui lor

Emil Gabor era în relații bune cu fiicele lui, însă acestea nu au putut veni la înmormântare, Monica fiind în SUA, iar Ramona în Dubai, unde este stabilită de câțiva ani.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, cele două nu au reuși să vină acasă pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum, așa că pregătirile de înmormântare au revenit în sarcina celei de-a treia fiice a bărbatului, Alina.

Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să-i ții lângă tine, că n-ai cum.

Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.', spunea tatăl Ramonei și Monicăi Gabor în 2020, cu câteva luni înainte să moară.

Obiceiul care i-a distrus viața lui Emil Gabor

În ultima perioadă Emil Gabor avea probleme din ce în ce mai serioase de sănătate, care s-au agravat din cauza consumului de alcool, potrivit unor surse aproapiate familiei.

Avea o mulțime de probleme de sănătate, săracul. O fibroză chistică la plămâni, avea și ciroză. Ajunsese să fie extrem de slab. Avea perioade când bea zi de zi, iar asta îi afecta mult starea de sănătate, degeaba lua el pastile. Când îi ajungea cuțitul la os, atunci lăsa alcoolul pentru câteva zile. A fost internat în spital de multe ori.

Săraca Alina, fata cea mare, avea grijă de el. De fiecare dată spunea că se învață minte și promitea că va avea grijă de el, însă după numai câteva zile o lua de la capăt. De câteva luni, Emil tot spunea că simte că i se apropie sfârșitul, spunea mereu asta, deși noi îi spuneam să nu mai cobească. Pur și simplu simțea', mărturisea, la vremea aceea, o sursă apropiată familiei Gabor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton