Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții: „Oboseala devine un plus”

 Miniosu Alexandra
.

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată nemachiată. Actrița s-a lăsat fotografiată chiar la primele ore ale zilei, înainte ca fața ei să fie atinsă de orice urmă de produs cosmetic. Rezultatul a fost unul fabulos, astfel că nu a ezitat să-l împărtășească și internauților. Iată cât de frumoasă este românca complet naturală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cum arată Mădălina Ghenea nemachiată. Ei bine, curiozitatea le-a fost satisfăcută recent, chiar de artistă. Frumoasa româncă a postat mai multe imagini cu ea realizate la primele ore ale zilei, în care apare complet naturală. Ședința foto a fost realizată de către buna sa prietenă, iar pozele au strâns rapid mii de like-uri.

madalina-ghenea-1madalina-ghenea-1

Mădălina Ghenea e una dintre cele mai apreciate actrițe din lume. Pe lângă talentul incontestabil, cea care a consacrat-o și care a ajutat-o să se remarce a fost frumusețea ei. Artista de 34 de ani are un ten perfect, dar și un trup bine sculptat, ca de zeiță. Aceasta arată impecabil chiar și după ce a devenit mamă, acum câțiva ani când a adus-o pe lume pe fiica ei Charlotte.

Citește și: Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de la Maye, mama lui Elon Musk.Sunt prietene de mulți ani

Citește și: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut!Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește și: Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie:Am exagerat cu mâncatul în fața televizorului' / EXCLUSIV

Cum arată Mădălina Ghenea nemachiată, la primele ore ale dimineții

Celebra româncă a dovedit încă o dată că frumusețea ei este una naturală și că nu are nevoie de niciun produs cosmetic pentru a-și pune trăsăturile în valoare. Recent, ea și-a luat toți admiratorii prin surprindere, după ce a lăsat-o pe prietena ei să-i facă o ședință foto atipică.

Mădălina Ghenea arată senzațional și nemachiată, iar acest lucru a fost observat rapid de internauții care au complimentat-o. Aceștia au felicitat-o, în număr mare, pentru modul în care arată și transparența de care a dat dovadă, fără nicio reținere.

„Este 7 dimineața, cu o seară înainte de a participa la ceremonia de închidere @festivaldecannes, ea mă trezește cu entuziasmul ei obișnuit făcându-mi un mic spectacol.

Îmi spune: „Pot să-ți fac o poză fără machiaj, sclipici, orice bijuterii, exact ca asta' . Simt că un camion m-a lovit după 2 săptămâni de evenimente.

Dar prin lentila ei oboseala devine un plus. Mulțumesc @vicoolyasaida pentru prietenie și magie! Te iubesc și poate ar fi trebuit să te las să retusezi aceste poze!', a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la ceremonia de închidere a festivalului de la Cannes

Ceremonia de închidere a festivalului de la Cannes 2022 a avut loc pe data de 28 mai. La celebrul eveniment au luat parte numeroase vedete cunoscute pe întreg mapamondul. Printre ele s-a numărat și Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea a fost o apariție spetaculoasă la Cannes 2022. Dovadă stau chiar fotografiile postate de vedetă pe Instagram, de la ceremonia de închidere a festivalului de film de la Cannes 2022. La eveniment, frumoasa actriță a purtat o rochie de sirenă, cu decolteu adânc și decupată în partea de jos. Ținuta i-a pus perfect silueta în valoare și, cu siguranță, a primit multe complimente.

Sursă foto: Instagram, Hepta, Profimedia Images

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton