Lucian Mîndruță are COVID-19. Cum se simte acum: ”E foarte rău”

 Cruceru Cristina
.

Lucian Mîndruță are COVID-19. Starea lui de sănătate nu este deloc bună. Jurnalistul a dat vestea, pe pagina lui de Facebook, în urmă cu puțin timp. Omul de televiziune a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunțul fiind făcut chiar de el. Primele declarații despre starea lui de sănătate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lucian Mîndruță este infectat COVID-19. Starea lui de sănătate nu este deloc bună, anunțul fiind făcut chiar de el, pe pagina lui de Facebook, în urmă cu puțin timp. Omul de televiziune a fost depistat pozitiv cu coronavirus și nu se simte deloc bine.

LucianLucian

Lucian Mîndruță a mărturisit că va lipsi din mediul online câteva zile, până când se pune pe picioare. 'Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rau. Si anume, foarte rau. Va mai tin la curent', este mesajul transmis de jurnalist, pe Facebook. Oamenii au rezonat imediat cu acesta și nu le vine să creadă că s-a infectat cu coronavoris, mai ales că pandemie de COVID-19 ar fi pe sfârșit. Iată totuși că orice este posibil.

Citește și: De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: 'Mi-am văzut tatăl murind…'

Citește și: Schimb dur de replici între Dragoș Bucur și Lucian Mîndruță, după ce actorul a spus că nu poartă mască: „Ești doar un ignorant”

Citește și: Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut! Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

Citește și: Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie: Am exagerat cu mâncatul în fața televizorului' / EXCLUSIV

Lucian Mîndruță are COVID-19

Lucian Mîndruță a anunțat, miercuri, că este infectat cu coronavirus. Omul de televiziune nu a mai avut COVID-19 până acum, însă soția lui, da. La acea vreme, toată familia a intrat în izolare la domiciliu.

'Prima zi cu Covid în casă: ne-am stabilit fiecare sfere de influenţă, eu, soţia şi copilul cel mic. Fiecare are camera lui, care e Pământul Strămoşesc. Apoi mai exista sufrageria, ne-revendicată oficial de cineva, dar în care fiecare vrea să petrecă câte o mini-vacanţă de la izolarea proprie. E un fel de Grecia, să zicem.

Toaleta se foloseşte pe rând şi la distanţă: ea e ca un fel de Elveţie, teren neutru. Acolo ne tinem… mă rog, nu banii…) Iar bucataria e Ucraina: toata lumea se visează Putin şi o invadează din când în când, doar ca să se retraga dezamăgit de conţinutul frigiderului (căci nu mai putem merge la Mega). Uşa la intrare e Schengenul, la care visam, dar încă nu avem voie de la DSP! Şi Între timp ne uităm când în teste, când în calendar. Cum făceam înainte cu social media! Urmăriţi-mă pentru noi metafore legate de viaţa în carantină', era mesajul lui Lucian Mîndruță, după ce soția lui fusese depistată pozitiv cu COVID-19.

De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool

Lucian Mîndruță nu mai consumă deloc alcool de opt ani. Omul de televiziune a făcut o postare, pe pagina lui de Facebook, unde a vorbit despre alcool, care ar fi o problemă pentru unele persoane. Jurnalistul a vorbit deschis despre acest subiect și a explicat cu amănunte de ce a renunțat să mai consume orice băutură alcoolică, de opt ani.

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie. La început a fost greu, mai ales la mesele de sărbători, la petreceri… și mai ales pentru că alternativele erau puține. Azi, berea fără alcool a ajuns o opțiune decentă, nu mai e sucul acela acidulat și dulce de la început. Are chiar gust de bere, așa cum mi-o aduc aminte‘, este mesajul transmis de jurnalist.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton