Cum arată iubita lui Laurențiu Reghecampf la trei săptămâni după ce a născut! Corina a atras toate privirile la un eveniment monden / Imagini exclusive

 Carp Georgiana
.

Cum arată Corina Caciuc la doar trei săptămâni după ce a născut. Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, arată foarte bine la doar trei săptămâni după ce a născut un băiețel, la finalul lunii mai. Tânăra mămică și partenerul ei de viață au fost în centrul atenției la Gala Femeilor Remarcabile organizată de Kultho, un eveniment monden elegant, unde s-au reunit nume cu greutate din showbiz-ul autohton, dar și din lumea sportului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată Corina Caciuc la doar trei săptămâni după ce a născut. Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut în urmă cu trei săptămâni, dar a slăbit foarte repede, tânăra atrăgând toate privirile la un eveniment monden care a avut loc la Palatul Regal din Capitală. Deși a evitat, până acum, lumina reflectoarelor, de data aceasta proaspăta mămică și-a însoțit partenerul de viață și s-a simțit în largul ei, la brațul lui. 

caciuc-si-reghe1caciuc-si-reghe1

Cum arată Corina Caciuc la doar trei săptămâni după ce a născut

Protagonista noastră nu a optat pentru o ținută 'de gală', preferând obiecte vestimentare simple și un machiaj natural. În ceea ce privește podoaba capilară, Corina a ales o coadă clasică, look-ul ei relaxat arătând că se simte foarte bine în pielea ei și nu prea ține cont de părerea celor din jur. Reghe a fost nedezlipit de partenera lui toată seara, ba chiar a condus-o pe aceasta la toaletă, ca un adevărat gentleman. La plecare, antrenorul a luat-o pe Corina de mână, protector, după cum se poate observa și în imaginile exclusive VIVA.RO.

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf despre femeile din viața lui

Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, în luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan, dar și despre celelalte femei care i-au marcat existența. Într-o notă de umor, antrenorul i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că nu se numără printre bărbații norocoși în dragoste și 'la femei'.

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima poză de familie alături de Liam, fiul lor

Citește și: Anamaria Prodan înlocuiește tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf:„O să fac ceva frumos'

Citește și: Andreea Berecleanu, ținută spectaculoasă la petrecerea VIVA!Cine a însoțit-o pe prezentatoarea de știri

Citește și: Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău:”Știi bine că iubita mea e smardoaică”

Bă, da noroc am avut de femei. Dacă-mi aduc aminte şi de Mariana… Acum am o relaţie bună cu ea. Luca avea 15 ani jumate, eram în Abu Dhabi, a venit în vacanţă şi a zis eu nu mai plec. El stând în Germania. Eu cu Luca nu am vorbit câţiva ani buni, fiind în presiunea aia, îl certa Mariana când venea la noi. Îşi făcea poze cu ceilalţi copii şi ea îşi vărsa nervii pe el. I-am zis, mă, Luca, stai că trebuie să vorbim cu maică-ta. O sun pe Mariana şi spun, nu mai vrea să vină în Germania. Dar ce mă fac eu? Că nu pot să-l înscriu la şcoală. A zis că vine la judecătorie şi spune că vrea să stea cu taică-su. Lasă-l la mine, îl înscriu la şcoală. Şi aşa a rămas Luca la mine. A trebuit să mă duc la şeic, să găsesc un loc la şcoală.', a dezvăluit Laurenţiu Reghecampf despre prima soţie. 

Mesajul emoționant al lui Laurențiu Reghecampf, după nașterea celui de-al treilea copil

Laurențiu Reghecampf a fost copleșit de emoții când s-a născut cel de-al treilea copil al său. Deși nu obișnuiește să-și expună viața pe rețelele de socializare, antrenorul a postat un mesaj scurt, dar elocvent, imediat după ce a devenit, din nou, tătic.

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata', a fost anunţul postat de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Reghe a postat şi o fotografie în care ținea bebelușul în brațe, iar familia lui a reacționat imediat. „Bine ai venit în familie!', a scris Luca imediat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton