Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie: “Am exagerat cu mâncatul în fața televizorului” / EXCLUSIV

.

Albertina Ionescu, una dintre figurile emblematice ale postului TVR, a luat în greutate 10 kg în pandemie. Pasionată de gătit, aceasta s-a răsfățat și, după cum ne-a mărturisit, a exagerat cu mâncatul în fața televizorului. Vedeta a luat măsuri de urgență, reușind să își recapete dimensiunile de odinioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Albertina Ionescu nu a avut niciodată probleme majore cu greutatea, ea afișând dintotdeauna o siluetă trasă prin inel. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în pandemie, când a avut mai mult timp la dispoziție pentru a face tot felul de experimente culinare.

Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie

Prezentă la un eveniment monden, Albertina Ionescu a arătat impecabil. Cu această ocazie, vedeta ne-a mărturisit că pasiunea ei pentru gătit i-a adus multe kilograme în plus în pandemie, de care a reușit între timp să scape.

albertina-ionescu-7albertina-ionescu-7

Nu am avut niciodată probleme majore cu greutatea, de fiecare dată am oscilat plus, minus 5 kg. În pandemie m-am îngrășat 10 kilograme.  A fost simplu: când m-am întors pe teren, la serviciu, au și dispărut, deci toate bune și frumoase. Eu oricum am gătit dintotdeauna și sunt pasionată de ce înseamnă gust și frumos, iar mâncarea face parte din această categorie. Îmi place să și mănânc, îmi place să și gătesc, dar pentru că aveam mai mult timp în pandemie, pentru a-mi dezvolta această pasiune, cred că am dezvoltat-o prea mult și am pus-o prea mult în practică. Am reușit așa cum am și pus acele kilograme să le și dau jos:  fără să îmi dau seama. Nu s-au văzut, doar eu le-am știut, pentru că, la un moment dat, m-am urcat pe cântar. Trebuia să se vadă investiția cumva undeva', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Albertina Ionescu.

Citește și: Rețeta de miercuri: Albertina Ionescu propune somon la cuptor cu broccoli pentru o cină rapidă și delicioasă

Citește și: Cum arăta Crăciunul în copilăria vedetelor. Ce amintiri au Amalia Năstase, Andreea Raicu și Albertina Ionescu

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Romanița Iovan despre căsătorie, după 14 ani de relație: De ce să schimbăm ceva ce oricum este foarte bine?' / EXCLUSIV

Albertina Ionescu: „Am exagerat pur și simplu cu mâncatul în fața televizorului”

Ea recunoaște că nu dulciurile au fost problema, ci obiceiul de a consuma mâncare în timp ce făcea alte activități. Prin urmare, lucrurile au scăpat de sub control, iar ea a luat măsuri de urgență, renunțând la obiceiurile care deveneau un real pericol pentru silueta ei.

Am exagerat pur și simplu cu mâncatul în fața televizorului și în timpul cititului, când practic nu realizezi că mănânci încontinuu. Și timp aveam suficient, evident, ca toată lumea și nu mi-am dat seama. În fiecare zi mă gândeam: mâine oare ce o să mai fac? De fiecare dată mă încânta că o să fac ceva și mai gustos și evident că porțiile nu erau foarte mici', ne-a povestit Albertina Ionescu. Vedeta s-a apucat serios și de sport, descoperind, tot în pandemie, că poate să își desfășoare în intimitatea casei antrenamentele. Fac sport acasă. Am descoperit că este atât de comod și  atât de simplu și atât de la îndemână. Mă integrez mult mai bine în cămin făcând exerciții decât la sală printre foarte mulți străini', a adăugat ea.

Albertina Ionescu va avea emisiune nouă la TVR

Pe perioada verii, Albertina Ionescu va fi prezentă pe micul ecran. Prezentatoarea TV va intra în grila postului TVR cu o nouă emisiune. O să încep o emisiune nouă, tot de lifestyle, care înglobează foarte multe: cărți și evenimente, frumusețe, dezvoltare personală, cam tot ce înseamnă lifestyle de bună calitate. Va fi săptămânală', a declarat, pentru VIVA!, Albertina Ionescu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton