Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie: "Cel mai sexy..."

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie. Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Ei bine, se pare că acum a apărut și în presa din Marea Britanie, iar englezii au avut doar cuvinte de laudă la adresa impresarei de fotbal. Iată ce au scris jurnaliștii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este o impresară de fotbal si realizatoare TV. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna. A devenit una dintre cele mai apreciate vedete din țară, fiind o fire extrem de deschisă.

anamaria-prodan-1anamaria-prodan-1

Ei bine, se pare că impresara de fotbal este cunoscută și peste hotare. Presa din Anglia a publicat un articol despre ea, iar englezii au avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. Iată ce au scris jurnaliștii!

Citește și: Reghe, adevărul despre averea lui, după ce Anamaria Prodan a spus că l-a făcut celebru: „Poate și ea a fost ajutată că am fost antrenor de fotbal’

Citește și: Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan: „Nu trebuia să particip la acel eveniment’

Citește și: De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: ‘Mi-am văzut tatăl murind…’

Citește și: Albertina Ionescu s-a îngrășat 10 kg în pandemie: Am exagerat cu mâncatul în fața televizorului’ / EXCLUSIV

Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie

A luptat din greu să ajungă în acest punct al carierei sale, însă merită fiecare sacrificiu făcut. Presa din Anglia a numit-o pe Anamaria Prodan cel mai sexy impresar din lume' și a scris despre ea că a fost model Playboy, dar și că a ajuns atât de bogată, încât a cumpărat un club de fotbal.

Totodată, jurnaliștii de la DailyStar nu au putut trece cu vederea averea colosală a vedetei. Aceștia au mai adăugat că fosta soție a lui Reghecampf are o carieră impresionantă și a reușit să strângă peste 170 de milioane de euro datorită aparițiilor ei în televiziune, aparițiilor ei ca fotomodel, dar și ca impresar.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

În toamna anului trecut, Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț la Judecătoria Buftea. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, după 15 de relație. Însă, spre surprinderea tuturor, antrenorul de fotbal a declarat că ar fi trebuit să divorțeze imediat după scandalul cu Dan Alexa.

„Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere. Apar discuții mai ales atunci când ești persoană publică.

Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți.Nu am putut să-i spun lui Bebe.

Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci', a declarat Laurențiu Reghecampf, la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton