O mai ții minte pe Mona Nicolici de la Observator? Cum arată și cu ce se ocupă în prezent

 Dumba Gabriela
.

O mai ții minte pe Mona Nicolici de la Observator? A fost colegă de generație cu Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea, pe când aceasta din urmă prezenta Știrile la Antena 1, dar a renunțat la televiziune și s-a îndreptat spre alte proiecte. Cum arată și cu ce se ocupă Mona Nicolici în prezent, după ce a renunțat la Observator.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mona Nicolici și Radu Coșarcă au fost cel mai iubit și popular cuplu de prezentatori de știri, în anii 90, dar niciunul dintre ei nu mai activează în domeniu, momentan. Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006, iar în ultimii ani s-a îndreptat spre alte proiecte.

16938810_1201324803318102_8279231553153760362_n16938810_1201324803318102_8279231553153760362_n

Cu ce se ocupă Mona Nicolici în prezent, după ce a plecat de la Observator

În momentul actual, Mona Nicolici are propriul restaurant boutique, pe care l-a deschis împreună cu partenerul ei de viață, chef Cezar Munteanu. De asemenea, fosta știristă de la Observator s-a îndreptat către radio.

Aici, Mona Nicolici abordează subiecte ce privesc antreprenoriatul, responsabilitatea socială și ecologia. Înainte de asta, ea a lucrat în corporație și a coordonat proiecte renumite în România, precum Țara lui Andrei și România plantează.

„Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră', a declarat fosta prezentatoare Observator.

Citește și:Kalush Orchestra scoate la licitație trofeul Eurovision 2022.Banii vor fi donați armatei ucrainene

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima impresie după ce WRS, reprezentantul României, s-a calificat în finala Eurovision 2022:„Când intră pe scenă ți se ridică părul în cap

Citește și: Laura Giurcanu, despre cariera în modelling:„Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât/ EXCLUSIV

De ce a plecat Mona Nicolici de la Observator

Vestea că Mona Nicolici renunță la o carieră înfloritoare în televiziune i-a luat pe mulți prin surprindere, motiv pentru care retragerea ei, de la pupitrul știrilor, a fost percepută drept temporară.

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie.

Asta a schimbat în bine nu doar  cariera mea, ci şi viata multor oameni', spunea Mona Nicolici acum ceva timp.

Într-un interviu acordat pentru OK Magazine, Mona Nicolici a dezvăluit că preferă să părăsească un loc de muncă atunci când nu mai simte că i se potrivește. Totodată, a explicat de unde a pornit interesul său pentru natură.

„Mi se spunea şi ‘schimbă-lume, da. Dar nu sunt ‘schimbă-loc, adică am avut joburi pe termen lung. Am plecat doar atunci când am simţit că am făcut tot ce puteam să fac acolo şi că orice minut în plus mi-ar dăuna.

Nu sunt un ecologist, neapărat. Cumva, în tot ce am făcut, am încercat să găsesc utilitatea. Când eram în televiziune, mă gândeam să spun ceva ce i-ar fi de folos publicului, să-l înveţe ceva, să schimbe ceva, să ia atitudine',  a dezvăluit Mona Nicolici.

După plecarea de la Observator, Mona Nicolici nu duce dorul televiziunii

Mona Nicolici a prezentat știrile Observator alături de Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea. După plecarea din televiziune, a fost mult timp nostalgică, după cum chiar ea a recunoscut, însă faptul că s-a axat pe alte proiecte a ajutat-o.

„Mie nu mi-a fost teamă niciodată să încerc drumuri noi. M-am reinventat acolo, mi-am dovedit că pot să-mi depășesc toate barierele, inclusiv că pot să schimb eu barierele corporatiste, dacă am argumente. A fost un parcurs foarte bun și provocator', a spus Mona Nicolici.

foto: Facebook Mona Nicolici

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton