Cum a reacționat Mihai Gâdea după ce fiica lui s-a lansat în muzică: "Karina, m-ai bucurat cât...!"

 Dumba Gabriela
.

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, și-a lansat astăzi prima piesă, pe care a compus-o singură şi al cărei videoclip l-a regizat. Mihai Gâdea a comentat, într-o postare pe pagina de Facebook, melodia lansată de fiica sa, despre care a spus că este „pe repeat acasă, în maşină şi la birou”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Karina, cu numele de scenă K, a lansat primul său videoclip la piesa START, o piesă pe care chiar ea a compus-o. De asemenea, tot ea a fost cea care a regizat clipul video al piesei.

2021-06-02-00_56_37-Cine-este-de-fapt-Agatha-Kundri-sotia-lui-Mihai-Gadea-directorul-Antena-3-2021-06-02-00_56_37-Cine-este-de-fapt-Agatha-Kundri-sotia-lui-Mihai-Gadea-directorul-Antena-3-

Prima reacție a lui Mihai Gâdea la lansarea fiicei sale în muzică

Videoclipul piesei K:START a fost publicat, astăzi, pe canalul de YouTube al Karinei, şi, în scurt timp, a reuşit să adune mii de vizualizări. Mihai Gâdea are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, Karina, care a anunțat încă de săptămâna trecută că are pregătită o surpriză pentru cei care o urmăresc.

„Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa!

Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi!

Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris Mihai Gâdea într-o postare pe Facebook.

Citește și: Ce meserie a avut Mihai Gâdea înainte de Antena 3.Prezentatorul TV nu are studii în Jurnalism

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea a luat BAC-ul și pleacă la facultate în străinătate:'Sunt un tată fericit!'

Citește și: Kalush Orchestra din Ucraina a lansat videoclipul piesei Stefania, câștigătoare Eurovision 2022. Imagini cu un puternic impact emoțional, din război

Fiica lui Mihai Gâdea a scris versurile primei sale piese

Muzica și versurile piesei Start, cu care Karina Gâdea s-a lansat în muzică, au fost concepute chiar de fiica lui Mihai Gâdea.

În plus, aceasta și-a pus amprenta la scenariu și regizarea videoclipului. Sergiu Cora și Mihai Dină au fost cei care i-au dat o mână de ajutor pentru un rezultat perfect.

Versurile în limba engleză demonstrează că fiica lui Mihai Gâdea se concentrează pe piața din străinătate, acolo unde studiază în prezent.

Karina Maisha este rodul iubirii dintre el și soția lui, Agatha Kundri. Tânăra în vârstă de 18 ani îi face mândri peste tot și seamănă leit cu cei care i-au dat viață.

Tânăra de 19 ani învață la PoliModa, din Florența, una dintre cele mai prestigioase instituții din lume.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton