Ce sacrificii face Valentina Pelinel zilnic pentru a-și păstra silueta: „Poftesc la carbohidrați” 

 Borcilă Andreea
.

Ce sacrificii face Valentina Pelinel zilnic pentru a-și păstra silueta. Fostul fotomodel internațional este mamă de trei copii și, totodată, o femeie de afaceri de succes. Chiar dacă are o agendă încărcată, soția lui Cristi Borcea nu se neglijează deloc, ba mai mult, face sport și este atentă la ceea ce mănâncă zi de zi. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel are trei copii, pe Milan în vârstă de cinci ani, și pe gemenele Rania și Indira, de trei ani. După două sarcini, trupul ei a suferit câteva modificări, în special la fetele ei, când a acumulat kilograme în plus. Fostul fotomodel nu doar că este o mamă foarte ocupată, dar este și femeie de afaceri. Chiar dacă este ocupată mai tot timpul, vedeta își face loc în agendă și pentru sport și alimentație sănătoasă. 

Valentina-Pelinel-9Valentina-Pelinel-9

Fostul fotomodel internațional obișnuia să respecte criteriile care se cereau în meseria ei, cu alte cuvinte, să nu depășească mai mult de 52 de kilograme la înălțimea ei de 1,80. Cum lucrurile s-au schimbat de-a lungul anilor, de când a devenit mamă, Valentina Pelinel nu mai pune preț pe silueta de altădată, o perioadă în care respecta cu strictețe regulile. Obișnuită să facă sport sau să aibă grijă ce mănâncă, soției lui Cristi Borcea i-a fost mai ușor să-și reia antrenamentele după ce în cea de-a doua sarcină. În timp ce era gravidă cu gemenele Rania și Indira, vedeta s-a îngrășat aproape 30 de kilograme.

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel și Cristi Borcea cu cei 9 copii pe care îi are afaceristul:”Cristi și-ar mai dori un copil”

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:”O imensă fericire”

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate'

Citește și: Cum arată acum Loredana de la Insula Iubirii.Fosta iubită a lui Hamude a devenit mamă

Ce sacrificii face Valentina Pelinel zilnic pentru a-și păstra silueta

Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, Valentina Pelinel a vorbit deschis despre cum se împacă cu sportul și cu alimentația echilibrată. La trei ani de la nașterea fiicelor ei, fostul fotomodel spune că se simte în cea mai bună formă, dar face și sacrificii pentru a arăta așa. În plus, vedetei îi este greu să renunțe la pâinea caldă sau la dulciurile copilăriei. Pentru ea, totul trebuie să aibă un echilibru. Chiar dacă mai acumulează unul sau două kilograme în vacanțe, important e pentru ea să le dea ulterior jos, nu să le păstreze prea mult timp. 

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai ‘scap și eu. Cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați. 

După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dai jos. Important este să nu le ții acolo mult timp', a povestit Valentina Pelinel pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton