Cum arată sora lui Cabral. Artemis este director al unei fundații

 Dumitrache Laura
.

Cum arată sora lui Cabral. În acest weekend Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fiul. Cei doi au organizat o petrecerea de botez pentru Tiago, iar alături de ei au familia și prietenii lor cei mai buni. Puțină lume știe cum arată sora mai mică a lui Cabral. Cei doi au o relație strânsă și se înțeleg foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Artemi Boldea, în vârstă de 38 de ani, este sora mai mică a lui Cabral. Aceasta provine din a doua căsătorie a mamei prezentatorului tv, Argentina Boldea. Artemis deține o funcție importantă, de director al Fundației Ciprian Marica'. Sora lui Cabral preferă să fie o prezență discretă, spre deosebire de fratele ei.

Cabral si Andreea boteaCabral si Andreea botea

Deși au cariere diferite, Cabral și Artemis au o relație apropiată. În urmă cu câteva zile, prezentatorul tv și-a botezat fiul, organizând o petrecere unde au participat rudele și prietenii. Cabral și Andreea s-au bucurat de acest moment special, fiind înconjurați de cele mai speciale persoane din viața lor.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul.Imagini de la eveniment

Citește și: 24 de întrebări cu Cabral! Cele mai mari temeri și mai mare regret:„Că n-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Solistul trupei Kalush Orchestra, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina, la război.Și-a luat rămas bun de la iubita lui 

Citește și: Soacra Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că femeia are probleme psihice:”Nu ar fi făcut niciodată această nebunie dacă…”

Cum arată sora lui Cabral

Cabral Ibacka, în vârstă de 44 de ani, se poate considera un bărbat împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Prezentatorul tv are o familie minunată. Actorul formează un cuplu cu Andreea Ibacka, iar împreună au doi copii. În urmă cu câteva zile au organizat botezul fiului lor, Tiago, unde au participat prietenii și familia cuplului. Vedeta de la Pro tv nu are rețineri atunci când vine vorba de a-și afișa viața personală. Cu toate astea, puțină lume știe că prezentatorul tv are o soră mai mică. Artemis și Cabral se înțeleg foarte bine și au o relație specială. Când Cabral avea 6 ani, în viața lui a apărut Artemis, pe care o iubește foarte mult.

O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial', povestea Cabral, la PRO TV, relatează libertateapentrufemei.ro.

Sora lui Cabral este director al unei fundații

Sora prezentatorului tv prvine din cea de-a doua căsnicie a mamei lui Cabral, Argentina Boldea. Artemis este direct al Fundației  „Ciprian Marica' și preferă să fie cât se poate de discretă în mediul online. Cabral și sora lui petrec mult timp împreună, iar de multe ori o cataloghează ca fiind o persoană  „mișto'.

„Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci…Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește', a scris prezentatorul de la Pro TV în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare.

Cabral are mai mulți frați din partea tatălui biologic

Artemis Boldea nu este singura soră pe care Cabral o are. Prezentatorul tv are mai mulți frați din partea tatălui său, Alexandre Ibacka, care este ministru al Sănătății în Congo. Frații acestuia locuiesc în Africa, iar din această cauză se vede foarte rar cu ei.

Chiar și așa, Cabral este extrem de fericit că o are pe Artemis aproape de el și se poate bucura mereu de momentele petrecute alături de ea. Prezentatorul tv a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de sora lui mai mică, Artemis.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton