Mircea Solcanu a absolvit facultatea, la 46 de ani! S-a fotografiat în robă, la festivitatea de premiere: "Cea mai bună zi"

 Dumba Gabriela
.

La 46 de ani, Mircea Solcanu a absolvit facultatea și a postat, mândru, o fotografie în care este îmbrăcat în robă, la festivitatea de premiere. Mircea Solcanu a terminat Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și este extrem de fericit că a reușit să-și îndeplinească acest mare vis.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viața lui Mircea Solcanu din ultimii ani nu a fost ușoară pentru că a avut probleme mari de sănătate, dar a reușit să termine și facultatea și să participe acum, ca un student mândru de reușita lui, la festivitatea de premiere. În tot acest timp, Mircea Solcanu a avut și grijă de mama lui, imobilizată la pat.

1-612310311-61231031

Mircea Solcanu a terminat facultatea la 46 de ani

Mircea Solcanu a fost student la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Fostul prezentator de la Acasă TV s-a pozat la festivitatea de premiere, poartă robă și are zâmbetul pe buze, mândru de reușita lui, în ciuda tuturor greutăților din ultimii ani.

„Cea mai bună zi', a scris Mircea Solcanu în dreptul unei fotografii postate pe Instagram, în care apare fericit, purtând robă, alături de cea mai bună prietenă a lui.

Citește și: Viața lui Mircea Solcanu, un lung șir de drame:'Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul și…'

Citește și: Îl mai ții minte pe Mircea Solcanu?Fostul prezentator TV e acum de nerecunoscut!

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni’

Mircea Solcanu s-a retras la Constanța pentru a avea grijă de mama lui

Au trecut 8 ani de când Mircea Solcanu s-a retras din televiziune și s-a îndreptat către studii. Fostul coleg de la Acasă TV al lui Cabral a avut și grave probleme de sănătate, a trecut printr-o operație la creier, și-a pierdut auzul, însă nu zâmbetul celebru.

Fosta vedetă de la Acasă TV a făcut mărturisiri dureroase în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP’, printr-un videocall.

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă.

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență’, a declarat Mircea Solcanu la Prima TV.

Mircea Solcanu are grave probleme de sănătate

În 2012, a năvălit peste Mircea Solcanu o problemă de sănătate extrem de gravă: a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier, iar după operație a rămas cu sechele.

„Slavă Domnului, sunt binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului.

Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă', spunea Mircea Solcanu acum ceva timp.

„Faptul că nu mai pot să-l ascult pe Mozart sau Abba, așa cum știa sufletul meu că sună mă supără foarte tare', a mai spus Mircea Solcanu.

Recent, Mircea Solcanu a povestit că tumora la cap i s-a refăcut. Conform spuselor lui, singura soluție pentru a se însănătoși este să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu’, a adăugat Mircea Solcanu, cu lacrimi în ochi.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton