Ce dietă ține Mirela Vaida. La ce alimente a renunțat: "Din păcate, nu am timp să fac sport"

 Dumitrache Laura
.

Ce dietă ține Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Antena 1 are o siluetă de invidiat. Mirela a adus pe lume trei copiii, dar reușește să aibă un trup impecabil. Recent, vedeta TV a mărturisit ce dietă ține și cum reușește să arate atât de tânără. Care este secretul și ce dietă ține.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, reușește să fie o mamă model, din toate punctele de vedere. Vedeta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. De-a lungul carierei sale, prezentatoarea de la Acces Direct a reușit să impresioneze cu fiecare prezență a sa.

Mirela moderatoarea tvMirela moderatoarea tv

Prezentatoarea TV de la Acces Direct a născut de trei ori, dar are o siluetă de invidiat. Mirela Vaida susține că nu se abține de la niciun aliment și multă lume este curioasă să afle cum reușește să aibă un trup perfect. Cu toate astea, vedeta are o regulă pe care nu o încalcă niciodată.

Citește și: Amalia Bellantoni s-a întors la Acces Direct. Cum a reacționat Mirela Vaida:”La mine acasă fac regulile mele…”

Citește și: Amalia Bellantoni, atac la Mirela Vaida, după scandalul din platoul Acces Direct:”E convinsă că vreau să îi iau locul”

Citește și: Anca Țurcașiu, surpriză de proporții de ziua ei. A împlinit 52 de ani:”Doamne, Maica Domnului!”

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…'

Ce dietă ține Mirela Vaida

Mirela Vaida arată incredibil la 40 de ani. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat, iar fanii ei sunt curioși să afle care este secretul unui trup perfect. Deși a adus pe lume trei copii, Mirela arată foarte bine. Recent, moderatoarea tv ne-a dezvăluit că nu se abține de la niciun aliment, dar are o regulă importantă de care ține cont. Vedeta tv nu mănâncă după ore târzii și evită să mănânce mâncărurile semi-preparate.

‘Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu mănânc dulciuri pentru că nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine să mănânci ceva. Ăla e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap. Dar, în rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de moderație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 39, aia e!, ne-a declarat Mirela Vaida.

Ce o nemulțumește pe Mirela Vaida

Mirela Vaida este mulțumită de silueta sa, iar fiecare apariție este o adevărată senzație. Deși dieta funcționează, Mirela Vaida are totuși o nemulțumire. Prezentatoarea de la Antena 1 și-ar fi dorit să fie mai înaltă, declarând că mereu a avut acest complex.

‘Da, aş fi vrut să fiu mai înaltă. Am 1,58 m, vă dați seama… Sigur, eu, Kylie Minogue şi Madonna, dar eu mi-aş fi dorit să am 10 centimetri în plus. Mereu am suferit de faza asta, că sunt mică de statură. La un moment dat, mi se părea că şi deviația de sept se vede rău. Dar apoi mi-am zis că, dacă până acum am putut aşa, înseamnă că se poate şi de acum încolo. M-am resemnat cu ceea ce am şi cu ceea ce n-am. Nu putem să fim toate super-brici. Mă mulțumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu'ne-a mai spus îndrăgita prezentatoare tv.

Mirela Vaida, despre viața cu trei copii

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, a moderat mai multe show-uri TV. Pe plan personal, Mirela Vaida este căsătorită de multi ani cu ALexandru, iar împreună au trei copii. Într-o postare pe rețelele de socializare, prezentatoarea tv a explicat cum arată o zi din viața ei de mămică.

'3 copii cu 3 programe diferite! Asta inseamna ca imi petrec cea mai mare parte a timpului asteptand, in masina: sa ii duc si sa ii iau de la gradinita si de la scoala, dar sa nu va ganditi ca au acelasi program! Unul termina la ora 10.50, celalalt la 11.50! Eu astept in masina sa treaca ora aia! ? Acum suntem la ora de pian a Carlei, pe care o asteptam, evident, in masina, iar apoi mergem cu Vladimir la antrenamentul de fotbal, unde il asteptam in… masina!!', a spus Mirela Vaida.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton