Ce probleme a avut Ioana Ginghină cu fiica ei adolescentă: "Fără scandaluri, fără pedepse..."

 Raiciu Adriana
.

Ce probleme a avut Ioana Ginghină cu fiica ei. Ioana Ginghină are o relație extrem de apropiată cu fiica ei adolescentă. Totuși, viața alături de un copil care urmează să intre în adolescență nu e simplă, iar asta a realizat recent actrița. Prin ce situații a trecut cu Ruxi și cum a reușit să rezolve totul! Iată declarațiile făcute de îndrăgita vedetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din țara noastră. În perioada 2007-2019, aceasta a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol, cu care și o fată care urmează să împlinească 13 ani. Ruxi are o relația foarte bună cu mama ei, ba chiar a existat un moment în care îi dădea sfaturi vedetei despre cum să-și refacă viață.

FB_IMG_1655846605976-1-1024×683-1FB_IMG_1655846605976-1-1024×683-1

Totuși, ca în orice familie, au mai existat și momente mai puțin plăcute. În cadrul unui interviu, artista a vorbit deschis despre relația cu fiica ei, dar și cum a reușit să o motiveze în anumite situații!

Citește și: Cum a aflat Ioana Ginghină că fostul soț, Alexandru Papadopol, se iubește cu Adriana Titieni: „Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu…'

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Citește și: Călin Goia și soția lui fac bani din imobiliare:Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică' / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie:„Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…’ / EXCLUSIV

Ce probleme a avut Ioana Ginghină cu fiica ei adolescentă

Ioana Ginghină își crește fiica așa cum crede ea de cuviință, ci nu după carți sau anumite trenduri. Astfel, îndrăgita actriță are o relație extrem de frumoasă cu Ruxi, care urmează să împlinească 13 ani în perioada următoare.

Totuși, fosta soție a lui Alexandru Papadopol recunoaște că au existat și momente în care a simțit că lucrurile scapă de sub control. De exemplu, fiica ei nu avea rezultate bune la învățătură până de curând. Însă, a reușit să o motiveze în momentul în care a aflat că vrea să intre la liceul Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”.

„Un copil trebuie să meargă pe drumul lui, dar dacă drumul lui este că vrea să devină președintele României, îi trebuie să-i spui că drumul ăla spre președinție nu are cum să fie cu nota 6. Înțelegi. Așa sunt eu. Copilul meu nu a învățat bine până acum un an. I-am zis că „ok', asta e, până la urmă fiecare cum poate. Dar acum un an mi-a zis că vrea să intre la Liceul „Nicolae Tonitza', unde se intră cu note mari. I-am zis atunci că ce are de gând să facă în sensul acesta? I-am explicat cum stă treaba și acum copilul meu a învățat foarte bine, a luat 9.60 media și sunt foarte mândră de ea pentru că, fără scandaluri mari, fără pedepse, ea a reușit să se repună pe picioare. Mi-a zis că o să fie cea mai fericită dacă întră la Tonitza, iar eu îi spuneam că o să fiu cea mai fericită dacă este ea cea mai fericită, așa că țelul nostru comun este să intre la Tonitza', a mai declarat Ioana, potrivit Ego.ro

Totodată, Ioana Ginghină nu-și dorește să pună presiune pe fiica ei, cu meditații sau ore suplimentare, așa cum fac alți părinți. Ba chiar mai mult, o susține în tot ceea ce face și o lasă să-și aleagă singură drumul.

Vrea să facă animație, dar primii doi ani de zile faci de toate. După care te orientezi către o specialitate. Dar e o deschidere foarte mare. Acum se poartă în IT, grafică, animație, adică s-a orientat bine. Și vrea să plece din țară. De aia zic că vreau și eu să mă duc spre ea, să-i cresc copiii. Că vreau să fiu o bunică prin străinătate. Tu ce credeai? Că vreau să fiu bunică aici la mine, în Dragomirești? Nu', a mai povestit vedeta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton