Mihaela Rădulescu - Într-un moment de maximă fericire

 Florentina Liutic
.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, împlineşte astăzi 10 ani, iar mama lui trăieşte această zi la intensitate maximă.

 

Vedeta a postat o fotografie cu Ayan, iar mesajul care o însoţeste este unul extrem de emoţionant: Prima lui varsta cu 2 cifre… Feeling… implinita, fericita si puternica. Mama lui Ayan.'

 

Mihaela i-a organizat deja petrecerea de ziua lui, înainte de terminarea şcolii pentru ca Ayan să îi aibă alături pe colegii lui de şcoală. Ayan şi-a dorit anul acesta boys only party', ceea ce a însemnat o deplasare la munte, cu cort şi foc de tabără.

 

Cei doi locuiesc la Monaco, unde Ayan urmează şcoala, fiind unul dintre cei mai buni copii din clasa lui, iar Mihaela se ocupă singură de creşterea şi educaţia lui.

 

În plus, Ayan practică diverse sporturi în timpul lui liber, face calarie si inot, tenis, yachting, schiaza de la 3 ani, face snowboarding si water ski de la 5 ani şi la 6 ani si 10 luni s-a apucat de wakeboard.

 

Wakeboard-ul este un sport minunat, ca mai toate sporturile pe apa, dar orice sport e binevenit in viata copiilor', a scris Mihaela. Trebuie sa-i tinem departe de TV, computere si alte iluzii, macar acum cand sunt mici si asculta de noi', a continuat vedeta.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton