Vedete despre care nu știai că se cunosc din copilărie

 erika
.

Celebrități ca Paris Hilton și Nicole Richie sau Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire se cunosc dinainte să devină atât de faimoși. Vezi care sunt cele mai faimoase prietenii din copilărie de la Hollywood.

 
Ryan Gosling și Justin Timberlake au devenit prieteni de la 10 ani, pe când jucau în „Mickey Mouse Club'. De fapt, când Gosling s-a mutat în Orlando, la începutul anilor ’90, a locuit cu Timberlake. Mama fostului membru al trupei ‘N Synk a semnat chiar să fie tutorele legal al actorului pentru șase luni, în timp ce mama lui Ryan s-a întors în Canada, pentru a-și continua serviciul.

 
Kim Kardashian și Nicole Richie au fost prietene în adolescență. Fetele locuiau aproape una de cealaltă și frecventau aceleași cercuri, alături de tații lor, Lionel Richie și Robert Kardashian.

 

 
Tobey Maguire și Leonardo DiCaprio au devenit prieteni cu mult timp înainte de a juca împreună în „Marele Gatsby'. Într-un interviu pentru Huffington Post, DiCaprio spunea: „după ce l-am cunoscut pe Tobey, la o audiție, am simțit că am vrut ca acest băiat să fie prietenul meu'.

 
Demi Lovato și Selena Gomez sunt prietene dinainte ca Justin Bieber să intre în cercul lor. S-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului „Barney și prietenii' și au rămas apropiate. Selena Gomez declara, în ianuarie 2014, într-un interviu pentru revista „Seventeen', că prietenia lor s-a răcit, după ce Demi Levato a ajuns la dezintoxicare, dar s-au apropiat ulterior.

 
Courtney Love și Drew Barrymore s-au împrietenit în perioada în care amândouă erau petrecărețe. Love a dezvăluit că a cunoscut-o pe Barrymore într-o baie, în timp ce fuma și au rămas apropiate. Actrița este nașa fiicei lui Courtney Love și a lui Kurt Cobain.

 
Kate Hudson și Liv Tyler au crescut în aceleași cercuri faimoase, datorită părinților Goldie Hawn și Steven Tyler, dar s-au apropiat când au început să meargă la același liceu. Cele două au jucat, apoi, în „Dr. T & the Women toghether', unde au avut o scenă în care s-au sărutat.

 
Naomi Watts și Nicole Kidman sunt prietene din liceu. Kidman a declarat, într-un interviu pentru „Telegraph', că „suntem foarte apropiate și am trecut prin multe împreună. Este un lucru rar, mai ales pentru actrițe, și sunt mândră de asta. Împărțim un simț al umorului obraznic'.

 
Paris Hilton și Nicole Richie au copilărit împreună și au făcut împreună reality show-ul „The Simple Life'. În ciuda faptului că nu mai sunt atât de apropiate, Richie a declara, la începutul lui 2014, că „Paris a fost în viața mea din prima zi. Nu am vorbit de multă vreme, dar părerea mea despre prieteni este că nu trebuie neapărat să îți vorbească zilnic'.

 
Cameron Diaz și Snoop Dogg au mers la același liceu și au rămas prieteni. Actrița a spus, la un moment dat, că „sunt aproape sigură că am cumpărat iarbă de la el'.

 

Sursa foto:  Northfoto.

 

Ryan Gosling și Justin TimberlakeRyan Gosling și Justin Timberlake

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton