Îngeraşul Victoria’s Secret Doutzen Kroes a născut o fetiţă

 Florentina Liutic
.

Doutzen Kroes a anunţat pe Twitter naşterea celui de-al doilea copil al său, o fetiţă. Un miracol a văzut lumina zilei în această dimineaţă. Bine ai venit, Mylenna May! Mama, tata şi fratele tău, Phyllon, sunt extrem de mândri', au fost cuvintele care au însoţit fotografia care îi înfăţişează pe cei 4.

 

Top modelul olandez de 29 de ani este căsătorită cu Sunnery James, un DJ din Olanda, iar primul lor copil, un băieţel pe nume Phyllon, s-a născut în urmă cu 3 ani şi jumătate.

 

Doutzen şi-a ţinut permanent la curent admiratorii cu sarcina sa, postând numeroase fotografii pe reţele de socializare.

 

Fericita mămică este unul dintre cele mai appreciate top modele, pe lângă contractul cu Victorias Secret ea fiind şi imaginea lOreal. Doutzen îşi va recăpăta rapid silueta de vos şi o vom vedea desigur la iarnă în show-ul tradiţional susţinut de îngeraşii Victorias Secret, etalându-şi corpul perfect în piesele vestimentare ale celebrului brand de lenjerie intimă.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton