Mihaela Radulescu cere ajutor

 Revista VIVA
.

Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot, asa incat, lasand deoparte orice orgoliu, cer ajutorul opiniei publice, al organelor abilitate sa se autosesizeze, inclusiv Autoritatii pentru Protectia Copilului. Tot ce apare pe primele pagini ale ziarelor de scandal, numai din ticalosia unui om care ar avea enorm de multi bani de pierdut, imi afecteaza emotional copilul. Milionarul plateste cu bani multi pe oricine, are scoala asta pentru ca a castigat in Romania cateva procese in care era inculpat, numai prin abilitati deosebite in a incalca legile Romaniei.

Fostul meu sot si-a pierdut calitatile de om, de tata, dar mai ales pe aceea de barbat – imaginati-va un om beat care suna noaptea la politie si spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. In locuinta mea a intrat fraudulos Mihaela Radulescu si vreau sa veniti s-o dati afara». Ce fel de barbat face asta, domnilor? Cate femei de milionar au trait acest cosmar, doamnelor? Cate dintre voi, mamelor, ati auzit fraza asta, ca un pumnal in inima – «O sa-ti iau copilul numai asa, de-al naibii, ca sa-ti bagi mintile in cap ?!»…. Sau – «O sa-ti pun droguri in poseta ca sa te aresteze politia !?». Sau: «Daca vreau, te desfiintez oricand, demonstrez ca esti ce vreau eu»….

Ma adresez Ministerului Internelor pentru a pastra inregistrarea acelui apel telefonic pe care fostul meu sot incearca sa-l sustraga, tocmai pentru ca e dovada de netagaduit ca era in stare de ebrietate in acea seara si ma dadea afara din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu. Mai mult, echipajul de politie a venit pana la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani, si as dori sa-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta sotului meu. De atunci pana astazi, sotul i-a cautat si a incercat sa le ofere spaga pentru a le cumpara tacerea si opinia.

As vrea sa vorbesc la modul general despre milionarii care au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly, dar nu prea am cum sa nu ma impiedic din cand in cand si de fostul sot. Il veti regasi, bine ascuns, deci trebuie sa cautati bine, in toate campaniile electorale, cand de-o parte, cand de cealalta, il veti regasi in off-shore-uri indepartate. In terenuri dintre cele mai disputate si chiar drept pusculita pentru banii unor grei politicieni din tara asta fara stapan. Nu spun lucrurile astea pentru ca vreau ceva de la el, desi am toate drepturile legale de a obtine jumatate din tot ce detine, numai ca, nici o surpriza, milionarul azi e sarac, exact ca politicienii.

Nu mai detine aproape nimic, nu pentru ca ar fi dat faliment, ci pentru ca a avut perversitatea de a trece mai tot pe numele angajatilor, fratelui, prietenilor buni… Familia, pentru care vrea sa lupte in instanta si impotriva careia foloseste cele mai ticaloase arme si minciuni, nu are nimic. Pe numele meu nu a exista nimic, niciodata. Si am trait impreuna 10 ani. Care dintre noi credeti ca este cinstit in acest caz? Care dintre noi chiar a crezut in familia asta si nu si-a pus nici o clipa problema despartirii? Eu. In toate privintele.

Milionarul are in jurul lui numai prieteni cu vieti personale dezastruoase, cu amante si sotii chinuite, cu ticalosii comportamentale de neimaginat cand ii vezi in costumele lor fine. Desigur, toate fostele neveste ale acestor «prieteni» au fost, ca si mine, abuzate psihic, umilite, amenintate, unele chiar batute. Toate tac. De frica lor. Toate traiesc infinit mai prost decat ei, care se plimba cu iahturile la Monaco. Dar ele nu sunt persoane publice. Nu au sansa mea, de a salva macar dreptul fundamental al copilului la o viata linistita, in aceasta tara.

Un prieten bun mi-a amintit azi un lucru mare – pacea-i mai importanta decat dreptatea. Eu am sa le duc pe toate, o sa gasesc cumva forta de a incasa si jignirile ziaristilor ticalosi, si atacurile cumplit de umilitoare ale fostului meu sot, si gura lumii. Voi continua sa cred ca exista justitie si legi pentru toate faradelegile, desi, credeti-ma, milionarii cumpara in Romania TOT. E Romania lor. In nici un caz a mamelor cu copii in brate….
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton