Michelle Obama o susține pe Meghan Markle, după acuzațiile de rasism la adresa Casei Regale: "Nu este deloc o surpriză..."

 Dumba Gabriela
.

Bună prietenă cu Meghan Markle, Michelle Obama a reacționat după acuzațiile de rasism la adresa Casei Regale Britanice, pe care soția prințului Harry le-a făcut într-un interviu acordat lui Oprah. Michelle Obama susține că nu este surprinsă de mărturisirea făcută de Meghal Markle.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Michelle Obama a reacționat după interviul incendiar pe care Meghan Markle l-a acordat lui Oprah și în care a făcut o serie de acuzații scandaloase la adresa familiei soțului ei. Fosta actriță americană susține că a fost victima rasismului pe vremea când juca rolul de membru senior activ al familiei regale britanice.

Meghan-Markle-Printul-harry-3-2Meghan-Markle-Printul-harry-3-2

În discuția cu Michelle Obama, jurnalista Jenna Bush Hager a afirmat că a fost dureros să o audă pe Meghan Markle afirmând aceste lucruri: A simțit cum propria ei familie o judecă'.

În interviul pentru emisiunea 'Today' de la postul de televiziune NBC, fosta primă doamnă a Statelor Unite a declarat că acuzațiile lui Meghan 'nu reprezintă tocmai o surpriză'.

Așa cum am menționat și în trecut, prejudecățile legate de rasă nu sunt un concept nou pentru persoanele de culoare din lumea întreagă. Nu am fost surprinsă să o ascult exprimându-și aceste sentimente, în mod public.

Sper și mă gândesc că sunt, în primul rând o familie. (n.r. cei din Casa Regală Britanică) Mă rog pentru iertare și vindecare. Mai sper să folosească acest moment ca o lecție pentru noi toți', a răspuns Michelle Obama.

În ceea ce privește serviciul public, soția lui Barack Obama a subliniat că este vorba despre 'un rol extraordinar, pe care mulți nu-l înțeleg în întreaga lui complexitate'. 'Eu am avut tot timpul în minte acest lucru, că în serviciul public nu este vorba despre niciunul dintre noi, ci despre oamenii în slujba cărora ne aflăm', a mai spus Michelle Obama, cu referire la perioada în care soțul ei a condus SUA, potrivit Click!.

Într-un alt interviu, pentru 'Acces Hollywood', Michelle Obama și-a exprimat din nou speranța într-o reconciliere în sânul familiei regale britanice. 'Când mă gândesc la ceea ce trăiesc ei acum, îmi amintesc cât de importantă este familia și mă rog pentru iertare și pentru ca dragostea și explicațiile să ajute la rezolvarea acestei situații, la un moment dat', a spus fosta primă doamnă.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!'Nu mai voiam să fiu în viață'

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism!'Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru'

Soții Obama, foarte apropiați de prinții Harry și William

Michelle și Barack Obama sunt în relații foarte bune cu familia regală britanică, mai ales cu prințul Harry, de care îi leagă o strânsă prietenie. Sunt celebre imaginile cu Harry și Barack Obama distrându-se ca doi vechi prieteni la Jocurile Invictus ori cu soții Obama la o cină informală cu William și Kate la palatul Kensington, unde au fost întâmpinați de prințul George în halat de casă.

Și doamnele sunt prietene între ele și, la un moment dat, după ce Meghan Markle a devenit soția Prințului Harry, soția lui Barack Obama afirma despre ea că este: o prietenă bună și un lider empatic'.

Cum a reacționat Regina Elisabeta la acuzațiile lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a a transmis că acuzațiile vor fi investigate și că va discuta direct cu cei doi despre acest lucru. La rândul său, prințul William a declarat că 'familia regală nu este deloc rasistă'.

„Întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiţi ai familiei’ a transmis Casa Regală Britanică prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton