Musty de la Survivor, față-n față cu părinții Mellinei. A dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în junglă

 Dumba Gabriela
.

Ajuns în țară, după ce a fost eliminat de la Survivor, Musty a declarat că o iubește foarte mult pe Mellina, însă ca pe o soră. De-a lungul competiției, s-a speculat pe baza apropierii dintre Musty și Mellina, dar Războinicul a clarificat totul când a ajuns acasă. Față-n față cu părinții Mellinei, fratele lui Kamara a avut numai cuvinte de laudă la adresa brunetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prezent în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Musty de la Survivor a vorbit despre show-ul din Dominicană și relația lui cu Mellina, discutând totodată și cu părinții celei despre care s-a scris că îi este iubită și nu doar colegă de echipă.

3-7-13-7-1

Musty de la Survivor a fost privit ca un tată de către mulți din echipa Războinicilor. Însă, apropierea lui față de Mellina le-a dat multora de bănuit. Mai mult decât atât, după ce Mihaela a fost eliminată din emisiune, a dezvăluit că cei doi dorm împreună.

Musty a recunoscut în fața camerelor de filmat că legătura lui cu Mellina a fost una deosebită și le-a povestit părinților Războinicei ce se întâmplă, cu adevărat, cu concurenta, în jungla din Republica Dominicană. Musty spune că lupta pentru supraviețuire a schimbat-o total pe tânără. În bine!

E o fată foarte puternică, a crescut foarte mult acolo, ca forță și ca persoană. Mai ales Mellinei i-a fost foarte foame. A intrat într-o criză extrem de puternică. A simțit un ajutor din partea mea, mai aduceam anumite chestii să ne alimentăm. Ne-am apropiat foarte mult atunci. La început nu am suportat-o pe Mellina.

Se băga în orice discuție pe care o aveam. Dar s-a dat la o parte, a înțeles. Plângea seara după părinți, după familie. I-am zis că o văd în finală, în grupul acela de la sfârșit. Și pe Sorin îl văd. A crescut zi de zi acolo', a povestit Musty, pe canapeaua de la Teo Show.

Citește și: Musty a fost eliminat de la Survivor:'Plec cu capul sus. Mi-e dor de copiii mei'

Citește și: Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre Mellina. Gabriela:'Nu o să mă retrag din relație'

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România:’Așa a decis Andrei’

Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu

Întors în țară, Musty a declarat că o iubește pe Mellina, dar doar ca pe o soră, nu așa cum au speculat restul concurenților Survivor sau fanii emisiunii.

Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine.

Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine.

Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm‘, a declarat Musty de la Survivor România, imediat cum a ajuns în țară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton