De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică: "Câtă vreme am notorietate..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Neti Sandu, carismatica prezentatoare a rubricii Horoscop de la PRO TV, ne-a vorbit despre destin și relația sa cu propriul destin, ghinionul în dragoste și ce întâmplă în viața ei din punct de vedere astrologic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce înseamnă cuvântul destin, pentru dumneavoastră? Ce simțiți și ce gândiți când auziți prima oară acest cuvânt?

Mă gândesc la o acumulare de fapte care au legătură cu ce am făcut și de care trebuie să am grijă să nu le stric, să nu adaug lucruri noi, prost făcute, și să mă țin de ceea ce am promis. Adică, fiecare își face o promisiune interioară, dacă o respectă ajunge unde trebuie, dacă nu, e atenționat, și dacă vrea, la un moment dat, să schimbe macazul, trebuie să schimbe și regulile. Asta înțeleg eu prin destin.

Neti-Sandu-1-2Neti-Sandu-1-2

Ce relație aveți cu… propriul destin? Cât de repede/ușor treceți peste o
întâmplare tristă sau nefericită? Sunteți genul acela de om împăcat
care se ridică imediat?

Nu, întâi trebuie să mă crematorizez bine și după aceea fac eforturi să ies de acolo și să mă reinventez. Nu fac nimic ușor.

Neti Sandu: „Eu zic că noi avem o conexiune de necontestat cu cerul'

Apropo de soartă, destin… Stă el scris în stele, așa cum se spune? Mărturisesc că nu prea știu cum funcționează… Poate obținem câteva lămuriri de la dumneavoastră.

Eu zic că noi avem o conexiune de necontestat cu cerul și de acolo primim informații, ne e greu să le prelucrăm, pentru că nu vin prin creier. Ni se adresează și avem la dispoziție un corp, un suflet și un creier cu care să analizăm toate astea și, dacă le folosim pe toate, aflăm de acolo un ghidaj.

Citește și: La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice:”Pot să trăiesc cu mine așa!”

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă:”Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”/ EXCLUSIV

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:„Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum o cheamă pe fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.E un nume special

Neti Sandu: „Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea'

Considerați sau ați considerat vreodată că aveți ghinion în dragoste?

Nu. Eu văd altfel lucrurile. Atunci când am fost părăsită, deja cunoșteam astrologie și știam foarte bine de la ce vine. Astrologic îmi explic și nu are legătură cu ghinionul. Așa cum faptul că nu am copii nu are legătură, iar, cu ghinionul – nu. Sunt niște programe de viață pe care sigur poți să le schimbi, dar trebuie să fii atent și la consecințele care apar. Unii oameni au casa copiilor activată – atunci trebuie să facă copii, le iese ușor. Cine are contraindicații acolo și se străduie foarte mult se miră apoi că, de exemplu, nu se înțeleg deloc. Eu văd altfel lucrurile, și de aceea pot așa. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea.

Chiar, astrele ce spun pentru dumneavoastră, la acest capitol?

Dacă e să vorbim strict din punct de vedere astrologic, eu câtă vreme sunt în lumina reflectoarelor, la televizor, și am notorietate, nu am sfera sentimentală, pentru că se face un fel de switch astrologic. În clipa în care nu mai sunt la TV, apare cineva (e ca și cum schimb mode-ul). Problema este cu vizibilitatea pe care o am și care poate să reapară în orice moment, iar riscul este să pierd relația, așa că eu nu mă grăbesc. (zâmbește)

Ați spus că în tinerețe ați considerat că nu este momentul potrivit să deveniți mamă și că ați fi greșit în educația copiilor. Între timp, vi s-a
schimbat modul de gândire? Ce credeți acum?

Nu s-a schimbat, cred la fel.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton