Cine este Costinela Manea de la Mireasa sezon 3. Vrea un bărbat inteligent

 Lupescu Anca
.

Costinela Manea participă la Mireasa sezon 3. Show-ul matrimonial de la Antena 1 va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Costinela Manea de la Mireasa sezon 3 știe exact ce vrea de la partenerul său: să fie inteligent, responsabil, serios și hotărât. Ea a lucrat ca operator bancar și spune că și-a surprins familia odată cu participarea la Mireasa.

„Sunt din Focșani, am 31 de ani și am lucrat ca operator bancar. Am simțit că trebuie să fiu aici. Cei din familie au fost uimiți, nu se așteptau, însă mă susțin. Ei consideră că fiecare decizie pe care o iau este bună pentru mine. Este o provocare pentru mine, însă și o experiență frumoasă.Mă descurc și cu gătitul. Îmi plac lucrurile simple, mai ales cartofii prăjiți”, a declarat Costinela Manea la Mireasa sezon 3.

Când-începe-Mireasa-sezonul-3-6Când-începe-Mireasa-sezonul-3-6

Costinela Manea susține că își dorește copii și spune despre ea că e o fire hotărâtă. Nu se gândește de două ori ce să facă, merge pe instinct. Tatăl copiilor ei ar trebui să fie inteligent, responsabil, serios, hotărât, să-i ofere liniștea de care are nevoie.Costinela mai spune că își dorește 2 copii.

Legat de aspectul fizic, aceasta spune că viitorul soț trebuie să fie înalt, brunet (ea are 1.72 înălțimea). Mai mult decât atât, el ar trebui să se modeleze după ea și să nu fie atras de celelalte femei.

Simona Gherghe rămâne gazda emisiunii Mireasa sezon 3

Un nou sezon Mireasa a început sâmbătă, 6 martie. Simona Gherghe este în continuare prezentatoarea emisiunii și se declară extrem de curioasă în legătură cu noii concurenți din sezonul 3 Mireasa.

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste: „A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea'/ EXCLUSIV

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga: „A fost mereu un tată perfect!'

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: „Dacă nu iau cuțitul…'

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley îaninte să devină părinți: „Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…'

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii. Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!’, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

„Fiecare concurent a simţit diferit gustul iubirii în casa Mireasa. Pentru unii însă a fost unul extrem de dulce. Sunt foarte curioasă cum va fi gustul iubirii pentru noii concurenţi!’, a mai spus prezentatoarea TV.

La Mireasa sezon 3, 8 fete şi 6 băieţi, însoţiţi de cele mai apropiate persoane din vieţile lor, au pornit în aventura vieții lor. Concurenții din acest sezon au vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, însă sunt dornici sã îşi găsească sufletul pereche, sălupte pentru a-l cuceri şi să câştige marele premiu – 40.000 de Euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton