Tragedie în familia lui Michael Ballack! A murit fiul său de 18 ani, Emilio

 Dumba Gabriela
.

Durere fără margini în familia fostului internațional german Michael Ballack! Fiul său de 18 ani, Emilio Ballack a murit în urma unui accident de ATV, în cursul dimineții de joi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Accidentul în care a murit Emilio, fiul de 18 ani al fostului fotbalist Michael Ballack, a avut loc în localitatea portugheză Troia, la sud de Lisabona, acolo unde familia are o casă de vacanță, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 02:00.

NmFmMGQ5NzRkMTFlYTg0MTM1OTkzYjBjMmY3ZWM3.thumb_NmFmMGQ5NzRkMTFlYTg0MTM1OTkzYjBjMmY3ZWM3.thumb_

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și salvare, însă Emilio nu a mai putut fi readus la viață, informează tvi24.iol.pt.

Michael Ballack s-a căsătorit în 2008 cu Simone Lambe, iubita sa din copilărie, alături de care avea trei copii: Louis (născut în 2001), Emilio (născut în 2002) și Jordi (născut în 2005).

Fostul fotbalist a decis să divorțeze de soția sa în 2012.

Citește și: Jean Paler, experiență de coșmar în Spitalul Tractorul din Brașov, în 2020: „Ne încuiau ca pe câini în saloane, m-au înjurat și m-au bătut!'

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:'Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Jean Paler. Cum a ajuns să muncească cot la cot cu pușcăriașii

Cine este Michael Ballack

Fostul mijlocaș Michael Ballack, în vârstă de 44 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni jucători germani din toate timpurile, având 98 de selecții la prima reprezentativă între anii 1999 și 2010.

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei Germaniei, la începutul anilor 2000. Crescut de Chemnitzer, fostul mijlocaș a mai evoluat la Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen și Chelsea.

A fost desemnat de trei ori cel mai bun fotbalist din Germania și a fost vicecampion mondial, în 2002.

Ballack și-a trecut în cont 16 trofee, printre care titlul de campion în Premier League și patru titluri în Bundesliga. 2002 a fost un an plin de ghinion pentru Michael Ballack.

Pe lângă finala Campionatului Mondial, 0-2 cu Brazilia, germanul a pierdut și trofeul UEFA Champions League, Real Madrid – Bayer Leverkusen 2-1, cu celebrul gol din voleu al lui Zinedine Zidane.

Alături de bavarezi a reușit eventul în 2003, 20o5 și 2006 și a marcat 58 de goluri în cei patru ani petrecuți acolo. În vara lui 2006, imediat după ce a ratat un nou titlu mondial cu Germania, a plecat la Chelsea Londra.

Cu formația de pe Stamford Bridge a cucerit un titlu, trei Cupe, o Cupă a Ligii și o Supercupă a Angliei. De asemenea, a pus umărul ca Chelsea să ajungă în prima finală de Champions League din istorie. Pe plan internațional, Michael Ballack a jucat la Campionatele Europene din 2000, 2004 și 2008, și la Cupele Mondiale din 2002 și 2006.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton