Ce spune Cătălin Botezatu despre Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil! "Să taie în carne vie!"

 Oana Pantazi
.

După ce a renunțat la rolul de jurat în show-ul de fashion de la Kanal D, Cătălin Botezatu i-a dat câteva sfaturi prețioase lui Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Iată ce i-a spus designerul reputatului fotograf de modă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce și-a surprins fanii anunțând că se retrage de la masa juriului, Cătălin Botezatu i-a transmis câteva cuvinte lui Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! Designerul a dorit să-i împărtășească omologului său câte ceva din experiența acumulată în cadrul show-ului de fashion de la Kanal D. Acesta l-a sfătuit pe cunoscutul fotograf de modă cum să gestioneze situația, dat fiind că și de data aceasta printre concurente vor fi multe nume cunoscute, precum Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţa şi Olga Verbiţchi.

Cătălin-Botezatu-2-1Cătălin-Botezatu-2-1

Cătălin Botezatu, sfaturi pentru Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu a părăsit Bravo, ai stil! pentru a se dedica altor proiecte din cadrul Kanal D, însă după aflarea numelui celui care l-a înlocuit, designerul i-a dat niște sfaturi prețioase lui Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil!

'Îi doresc succes noului jurat, îi doresc să fie cel puțin pe jumătate la fel de dur și de exigent ca mine, să taie în carne vie. Fetele trebuie să iasă în evidență prin personalitate și prin partea lor de creație', a transmis Cătălin Botezatu pentru Impact.

Din această toamnă, Tibi Clenci va sta la masa juriului alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, în sezonul 7 Bravo, ai stil!, numit „Metamorfoza”.

Citește și: Tibi Clenci îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. E noul jurat la Bravo, ai Stil!

Citește și: Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Citește și: Ce face Cătălin Botezatu după plecarea de la Bravo, ai stil! A semnat pentru o nouă emisiune, la Kanal D

Citește și: Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Ce sfaturi le dă Cătălin Botezatu concurentelor

Designerul a mărturisit că, dacă ar fi rămas în competiția Bravo, ai stil! ar fi fost și mai dur cu concurentele, cu atât mai mult cu cât le cunoaște pe toate. Designerul are deja o idee și în ceea ce privește câștigătoarea noului sezon.

„Le știu pe toate, dar, dintre toate, Carmen Negoiță pare o concurentă de temut. Așa că, fetelor, păzea la Carmen Negoiță! Dacă aș fi rămas în competiție aș fi fost mult mai dur cu Anda Adam, cu toate, pentru că le cunosc foarte bine și aș fi scos untul din ele, aș fi fost de 100 de ori mai dur ca până acum.Le doresc succes concurentelor și juraților!', a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Cine este Tibi Clenci

Tibi Clenci (46) este noul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities. Vestea că celebrul designer Cătălin Botezatu părăsește proiectul a luat pe mulți prin surprindere. Și-a motivat decizia și iată că s-a anunțat cine îi va lua locul, la masa juriului. Tibi Clenci vine în sezonul 7, „Metamorfoza’.

Tibi Clenci este unul dintre cei mai renumiți fotografi de modă. Este creative director și se bucură de succes și în plan internațional. Noul jurat a studiat actoria, ceea ce l-a ajutat enorm în meserie, având în vedere modul în care alege să abordeze arta vizualului. Înainte de a fi remarcat ca regizor, după ce s-a prezentat la o preselecție pentru un vidoclip, Tibi Clenci a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport.

De-a lungul timpului, Tibi Clenci a colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, dintre care amintim Chanel, Dior, Louis Vuitton. Juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities a realizat pictoriale inspiraționale pentru publicații glamour din tară și din afara ei. În egală măsură, el a creat identități de brand pentru numeroase companii. 

Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph- ediția Fashion. Munca sa a fost recompensată cu trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România. Această recunoaștere îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame, în cadrul Elle International.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton