Ce planuri au Cosmin Natanticu și Eliza, după Asia Express: „Noi ne dorim un copil”

 Lăstun Ana Maria
.

Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, au mărturisit, după participarea la Asia Express, că își doresc să facă un copil. Sunt căsătoriți de trei ani și se pare că micuțul este în plan de mai mult timp, cu toate că dorința de a deveni părinți a devenit din ce în ce mai mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Natanticu și Eliza sunt împreună de 9 ani, căsătoriți de 3, iar acum, după Asia Express, își doresc mai mult ca niciodată să devină părinți. Pe „Drumul Împăraților' au descoperit lucruri noi, iar relația lor s-a sudat foarte mult, motiv pentru care Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, se simt pregătiți să facă un copil, să devină părinți.

Citește și: Andi Moisescu revine prezentator la Pe Bune. Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu, în rol de căpitan

Citește și: De ce s-au certat Cosmin Natanticu și Eliza Georgescu înainte să plece în Asia Express

Citește și: Cosmin Natanticu și soția sa, la Asia Express: „El nu știe care e stânga și care-i dreapta'

Citește și: Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!

În cadrul unui interviu, Eliza a mărturisit că experiența Asia Express a fost una de neuitat. De când au venit acasă, cei doi soți sunt foarte ocupați, pentru că proiectele lor merg din ce în ce mai bine. Dacă ați fi crezut că nu mai au timp de nimic altceva, având în vedere proiectele pe care le au de onorat, Cosmin Natanticu și Eliza sunt pregătiți să aducă pe lume primul lor copil.

cosmin-natanticu-eliza-asia-express-copil-1cosmin-natanticu-eliza-asia-express-copil-1

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, despre copil și Asia Express

Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu. După ce am ajuns acasă din ne-am reapucat din nou de proiecte.

Ne dorim acum să facem un show online care să se numească . Lucrăm acum la el, sperăm să aibă succesul pe care îl vrem noi doi pentru că punem suflet în tot ce facem acolo.

Plus că în perioada următoare trebuie să lansez și o piesă și tot așa. Cosmin a început și el cu show-urile de stand-up comedy pentru că a avut o pauză.

După cum știm cu toții a fost o perioadă destul de grea, în domeniul artistic, din cauza pandemiei. Ușor, ușor, începe însă să fie bine și pe plan profesional', a mărturisit Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, pentru Playtech.ro

Cosmin Natanticu și Eliza au trăit aventura vieții lor

După ce s-au întors din Asia Express, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, au mărturisit că își doresc un copil. Cu toate acestea, înainte de a porni pe „Drumul Împăraților', cei doi erau foarte emoționați. Conștienți fiind de show-ul pe care l-au acceptat, Eliza și Cosmin Natanticu au pășit temători în Asia Express, dar rămâne de văzut cum s-au descurcat.

„Având în vedere situația actuală cu COVID-19, avem amândoi puține emoții, în rest nu, chiar suntem bine. Sunt sigură că totul o să fie bine.

Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru.

Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu', dezvăluia Eliza, înainte să plece în Asia Express.

Sursă FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton