Ce mesaj a transmis fiica regretatului actor Vladimir Găitan, înainte de înmormântare: „O durere adâncă ne copleşeşte în aceste clipe!“

 Dumba Gabriela
.

Gloria Găitan, fiica actorului Vladimir Găitan, transmite celor care vor să-şi ia adio de la marele actor că trupul acestuia va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Gloria Găitan face apel la înțelegere, dată fiind durerea copleșitoare pe care familia o simte în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Vladimir Găitan, actriţa Gloria Găitan, a transmis prin intermediul Teatrului de Comedie un mesaj prin care anunţă că trupul neînsufleţit al tatălui său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00.

„Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune, şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe.

Pentru cei ce doresc să îşi ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artiştilor.

Ne dorim ca atât presa cât şi cei ce vor sa îşi ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înţelegere, discreţie şi să respecte măsurile ce se impun în contextul actual.

Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!', a fost mesajul actriţei Gloria Găitan.

A-murit-actorul-Vladimir-Gaitan.-De-ce-boala-suferea-de-faptA-murit-actorul-Vladimir-Gaitan.-De-ce-boala-suferea-de-fapt

Citește și:

Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme: „M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit”

O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră: „Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!” / EXCLUSIV

Vladimir Găitan a murit cu un regret imens

Vadimir Găitan a pierdut lupta cu o boală teribilă, cancerul limfatic, pe 10 noiembrie, după mulți ani de suferință. Actroul s-a stins din viață cu regretul de a nu-și avea fiul și nepoțica aproape de el.

Pentru actor, soția, Tunde, și cei doi copii ai săi, Gloria și Alexandru, au fost o alinare în cei 30 de ani în care s-a luptat cu cancerul limfatic și a vorbit întotdeauna cu multă dragoste și prețuire despre familia sa.

Am o soţie minunată, doi copii care-mi încălzesc sufletul, Gloria, care e actriţă şi care mi-a fost chiar colegă de scenă şi de film, şi Alexandru, care e finanţist, locuieşte la Londra şi lucrează ca manager la cea mai mare bancă din Anglia, ginerele meu, soţul Gloriei, şi nora mea, soţia lui Alexandru, care mi-a dăruit o nepoţică splendidă, Amelia Grace, dar nu sunt fericit.

Problemele de sănătate şi neputinţa fizică m-au destabilizat profund. Din cauza asta, nu am mai fost capabil să joc într-un spectacol pe care îl iubesc şi în care făceam chiar o performanţă actoricească: «… escu», de Tudor Muşatescu, în regia lui Alexandru Dabija. Nu mai puteam să-l duc fizic. Am rămas cu piesele care nu mă solicită atât de mult’,  povestea actorul în ‘Formula As’. 

„Regret că băiatul meu nu şi-a găsit locul aici, în România. Aş fi vrut să stau cu nepoţica mea pe genunchi mai des. Întâlnirile noastre de câte trei zile, la nu ştiu cât timp, nu pot să lege relaţia dintre bunic şi nepot. Şi asta mă doare îngrozitor. Toate lacrimile astea interioare simt cum mă erodează.

Am impresia, nu cu deprimare, ci doar cu luciditate, că sunt o clepsidră: nisipul din partea de sus sunt eu, cel deplin, şi viaţa mea cea deplină, din tinereţe şi maturitate, dar nisipul se scurge şi mă tot duc. În partea de sus rămân din ce în ce mai puţin, iar în partea de jos, ce e? Bătrâneţe, degradare fizică, tristeţe şi apoi urmează doar clipa când ultimul grăunte de nisip s-a prelins, iar eu voi fi trecut la cele sfinte’, mărturisea actorul.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton