Lavinia Pârva, primele declarații despre zvonurile că ar divorța. Soția lui Ștefan Bănică a renunțat la verighetă: ”Momentan suntem îndrăgostiți”

 Stamen Diana
.

Lavinia Pârva face primele declarații despre divorț, după ce a fost văzută că nu mai poartă verigheta. După ce au apărut zvonurile despre o posibilă despărțire, cântăreața a dat explicații despre ceea ce se întâmplă în căsnicia ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat dacă este vorba despre un divorț între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, iar răspunsul a venit chiar de la artistă. Vedeta a fost văzută fără verighetă, iar asta a ridicat multe semne de întrebare. Vizibil nervoasă, Lavinia Pârva a spus pe una dintre rețelele de socializare adevărul despre divorț, dar și motivul pentru care nu mai purta inelul pe deget.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!', a spus Lavinia Pârva.

Soția lui Ștefan Bănică a fost deranjată că s-au scos vorbe despre o posibilă despărțire doar pe baza faptului că nu purta verigheta. 'Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de surse din anturajul cuplului', asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?', a mai spus vedeta.

Lavinia-Pârva-fiu-2Lavinia-Pârva-fiu-2

Nici vorbă de divorț, spune Lavinia Pârva

Pentru a liniști pe toată lumea, Lavinia Pârva a anunțat că nu există niciun divorț, iar în momentul respectiv a uitat să poarte verigheta. De asemenea, artista a ținut să menționeze că ea și Ștefan Bănică sunt îndrăgostiți nebunește.

Citește și: Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută „pițipoancă”: „Marș afară”

Citește și: Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre viața de mamă. La 1 an și 5 luni, fiul ei are talent muzical: 'Îi place să cânte cu tati la pian'

Citește și: Ștefan Bănică a postat prima poză alături de Lavinia Pârva, după 8 ani de relație! Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie din viața ta!”

Citește și: Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

'Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!', a mai spus Lavinia.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton