Ilie Năstase, declarații dure despre mariajul cu Brigitte: "Își pierde controlul" Acum, vrea să facă un copil cu actuala soție

 Oana Pantazi
.

Ilie Năstase a făcut recent niște dezvăluiri despre Brigitte, fosta lui soție, care, în urma recentelor evenimente, capătă o altă greutate. Iată ce spune marele tenismen despre cea care i-a fost consoartă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase se află acum la cea de a cincea căsnicie, însă de departe, cel de-al patrulea, cel cu Brigitte, a fost cel mai mediatizat. Chiar dacă la începutul relației lor, el a fost extrem de îndrăgostit de Brigitte și dornic să treacă peste orice de dragul soției sale, iată că, în cele din urmă, marele tenismen a cam ajuns să regrete pasul făcut…

„Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta”

Invitat la emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', tensimenul a mărturisit că abia acum duce o viață liniștită, alături de Ioana, cea de a cincea lui soție, și este dornic să uite trecutul tumultuos alături de Brigitte. Întrebat dacă mariajul cu Brigitte i-a stricat imaginea, Ilie Năstase a ocolit un răspuns direct, însă a menționat că fosta sa soție și-a dorit să fie în atenția publicului, fapt care s-a repetat ulterior și cu Florin Pastramă, următorul ei soț, de care tocmai s-a despărțit.

'Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt… un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea.

Brigitte-si-Ilie-Nastase-1Brigitte-si-Ilie-Nastase-1

Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. Ilie năstase a făcut referire la reality show-ul pe care îl are Brigitte). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!', a spus Ilie Năstase.

„Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu se va schimba”

Ilie Năstase a infirmat apoi și niște acuzații făcute de Brigitte după despărțirea de el. Aceasta ar fi acuzat-o pe Amalia Năstase, cea de-a treia soție a tenismenului, că i-ar fi pus niște condiții atunci când s-a căsătorit cu el.

'Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă', declara la vremea respectivă Brigitte.

'Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la reality show-ul ei. Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte.

E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil (n.red. cu Ioana, actuala soție) dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta', a mai spus Ilie Năstase.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele: 'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton