Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, a ieșit de la Terapie Intensivă după o lună. Cum se simte acum: "Am urlat ca un câine săptămânile astea!"

 Cica Cristina
.

Vești bune despre Nicolae Botgros, infectat cu noul coronavirus! Dirijorul a ieșit de la Terapie Intensivă, după ce s-a confruntat cu mai multe complicații! Iată cum se simte acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a contractat noul coronavirus, la fel ca mai multe persoane din orchestră care au fost testate pozitiv. Dirijorul a fost în stare gravă, lucrurile complicându-se destul de tare în cazul său.

Mai mult, Nicolae Botgros a fost la un pas de comă, însă tratamentul special prescris de medicii francezi ș-au salvat și acum se simte mult mai bine.

Nicolae Botgros, salvat de un tratament prescris de medici francezi

Plămânii lui par că răspund bine, iar specialiștii susțin chiar și că starea psihică a maestrului este una mult mai bună.

‘Imagistic, se atestă resorbția inflamației pulmonare, saturația de oxigen este una bună. Starea psihologică a maestrului este pozitivă’, a spus ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, Viorica Dumbrăveanu.

Citește și: Detalii neştiute despre viaţa amoroasă a dirijorului Nicolae Botgros.Amanta tinerică l-a făcut tată la 65 de ani!

Citește și: Nicolae Botgros, declarații în premieră despre fiica lui secretă.Și-a părăsit soția după 47 de ani pentru femeia care l-a făcut din nou tată

Citește și: Dănuț Lupu este infectat cu COVID-19.Fostul fotbalist este intubat și se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Citește și: Smiley, noul jurat de la Românii au Talent.Prezentatorul l-a înlocuit pe Andi Moisescu

Dumbrăveanu a menționat că schema de tratament prescrisă artistului a fost coordonată cu medici de la Spitalul Universitar din Paris, care au confirmat tratamentul corespunzător al acestuia, dar și a altor pacienți.

Nicolae Botgros: „Am înțeles că Dumnezeu mă iubește!”

Acum, la o lună de zile de la internarea în spital, maestrul a ieșit de la Terapie Intensivă, iar starea sa se îmbunătățește pe zi de ce trece. Mai mult, a făcut și primele declarații despre starea sa de sănătate și perioada în care a stat departe de familie și cei dragi.

Nicolae-Botgros-1Nicolae-Botgros-1

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…”, i-a spus Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică.

Nicolae Botgros are 67 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Renumit pentru abilitățile sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton