Mesajul emoţionant al lui Florin, fiul lui Liviu Vasilică, la 15 ani de la moartea tatălui său: „I-am jurat tatălui meu pentru că nu o să-l dau uitării!”

 Dumba Gabriela
.

Pe 19 octombrie 2004, Liviu Vasilică se stingea din viaţă, la doar 54 de ani după o grea suferinţă. La 15 ani de la trecerea în nefiinţă a părintelui său, Florin Vasilică este mândru că poate continua pasiunea pentru muzica populară a tatălui său.

Florin VasilicăFlorin Vasilică

Astăzi este o zi grea pentru familia regretatului Liviu Vasilică. Florin Vasilică a postat, ieri, un mesaj emoţionant pe Facebook, în amintirea tatălui său: „Mâine se împlinesc 15 ani de când tata a părasit această lume'.

Florin a mărturisit că nu şi-a dorit niciodată să ia locul tatălui său în inimile celor care i-au ascultat muzica, ci doar să-i continue pasiunea pentru folclor.

Eu mă simt foarte aproape de tata prin ceea ce fac, lumea mă asociază foarte mult cu el, deși eu nu o să fiu niciodată la nivelul la care a fost tatăl meu. Nu am plecat la drum cu ideea de a-l înlocui sau de a-l egala pe Liviu Vasilică, am plecat la drum cu ideea de a continua ceea ce a început tata, munca titanică pe care a făcut-o tatăl meu. Mama mea a înregistrat numele tatălui mei la OSIM şi l-a pus într-un sertar. Eu vreau să fac un festival care să se numească Liviu Vasilică', dar nu pot fără acordul ei. Eu am încercat de fiecare dată să las de la mine şi nu vreau să o dau în judecată', a spus Florin Vasilică, fiul lui Liviu Vasilică, în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

De profesie medic pediatru, Liviu Vasilică a fost unul dintre cei mai iubiţi artişti de muzică populară din România. În 1987, a înfiinţat „Grupul Teleormanul', formaţiune artistică preluată în 2004 de fiul său, Florin Vasilică. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton