Geanina și Costas de la INSULA IUBIRII s-au căsătorit! Primele imagini de la Starea Civilă!

 Dumba Gabriela
.

Geanina şi Costas, foşti concurenţi la INSULA IUBIRII, s-au căsătorit astăzi, spre surprinderea fanilor emisiunii. Astfel, după ce s-au bălăcărit în timpul filmărilor din Thailanda şi fiecare a încercat să-şi caute fericirea în braţele altcuiva, Geanina şi Costas au mers astăzi la Starea Civilă, convinşi că tot împreună le este cel mai bine.

Geanina și Costas de la Insula iubiriiGeanina și Costas de la Insula iubirii

Deşi s-au despărţit când s-au întors de pe „Insula Iubirii', Costas şi Geanina s-au împăcat între timp şi astăzi au ajuns la Starea Civilă. Cei doi au răspuns cu un „DA' foarte hotărât unei vieţi împreună, spre suprinderea celor care le-au urmărit evoluţia în Thailanda.

Costas şi Geanina au avut de spus cuvinte foarte urâte unul la adresa celuilalt şi, la vremea aceea, declarau că nu vor să mai audă unul de celălalt.

Atât de hotărâţi au fost, încât astăzi s-au căsătorit!

Geanina a postat pe contul său de Instagram poze cu buchetul de mireasă şi rochia pe care a purtat-o în ziua cea mare. Printre cei care le-au fost alături astăzi, la cununia civilă, s-a numărat și Bogdan Oancea, cel mai excentric concurent de la „Insula Iubirii'.

Geanina a purtat o rochie roz, cu paiete, în ziua în care a ales să devină soţia lui Costas, însă a ales o creaţie cu decolteu adânc pentru a evidenţia bustul pe care şi l-a mărit în această vară.

Geanina s-a îndrăgostit de Andy, Costas de Nico

Când s-au înscris la Insula Iubirii, cei doi erau convinşi că nimeni şi nimic nu-i va despărţi, dar odată ajunşi în Thailanda, lui Costas i s-au aprins călcâiele după ispita Nicoleta Dragne, iar Geanina s-a îndrăgostit de ispita Andy, fiind într-o concurenţă acerbă cu celelalte fete pentru inima acestuia.

La bonfire-ul final, Costas şi Geanina au declarat că pleacă separat, însă ulterior, toată lumea a văzut că nu s-au despărțit. Iată că, între timp, blondei i s-a îndeplinit cel mai mare vis: a fost cerută de nevastă de Costas. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton