Deea Maxer a născut al doilea copil. Primele declarații ale vedetei despre micuța ei și a lui Dinu Maxer

 Pirvu Cristina
.

E în culmea fericirii! Deea Maxer a născut al doilea copil. Vedeta și-a dus astăzi la piept fetița pe care a așteptat-o luni de zile. Iată că momentul a fost unul special, încărcat de emoție. 

Astăzi, Deea Maxer a adus pe lume o fetiță superbă. La un spital din Capitală micuța s-a născut. Luni de zile mămica ei a așteptat-o, s-a pregătit intens pentru marele moment. I-a făcut camera și chiar i-a cumpărat hăinuțe și jucării.

„Maysa Maria Maxer, BINE AI VENIT pe lume!
Suntem binecuvântați!❤️
Ora nașterii 06:54, după ce Maysa ne~a
luat prin surprindere.
Membranele s~au rupt la ora 2:30 chiar dacă cezariana era programată în această dimineață la ora 7.
Are 3190 gr și 49 cm, gălăgioasă dar extrem de grațioasă.”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Deea Maxer mama a doua oara 1Deea Maxer mama a doua oara 1

Deea Maxer a dezvăluit numele fetiței sale

Deea și Dinu Maxer au început să amenajeze camera fetiței lor și au cumpărat hăinuțe pentru ea. Viitoarea mămică a dezvăluit numele fetiței sale pe una dintre rețelele de socializare, iar numele nu este unul des întâlnit. Pe fetița Deei și a lui Dinu Maxer o va chema Maysa.

Drama Deei Maxer. A pierdut o sarcină

În urmă cu mai mult timp, ea a dezvăluit că a pierdut o sarcină înainte de a deveni mămică și a-l aduce pe lume pe fiul ei, Andreas.

„Am lacrimi in ochi, a spus Deea Maxer la Teo Show. „Am mai fost aici si acum opt ani si ne-am rugat sa avem un copil. Inainte sa il avem pe Andreas si dupa ce pierdusem o sarcina inainte. Acum ne-am intors aici si ne intrebam ce altceva am putea sa mai cerem, a adaugat Deea la Kanal D.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton