Melania Trump „numără minutele până la divorț”, după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump. De ce nu s-a despărțit de președintele Americii, până acum

 Dumba Gabriela
.

Zilele acestea au fost reluate zvonurile vehiculate și acum patru ani și anume că Melania și Donald Trump vor divorța. Nu există nici o confirmare oficială în acest sens, dar apropiați ai cuplului susțin că este o chestiune de timp până când Melania va ieși din această căsnicie, în care rezistă tot mai greu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit rapoartelor din Mail Online, fosta asistentă a lui Donald Trump, Omarosa Manigault Newman, a pretins că mariajul de 15 ani al Melaniei cu fostul președinte s-ar fi încheiat deja.

„Melania contează în fiecare minut până când el nu mai este din funcție și ea poate divorța.' , a declarat Omarosa Manigault Newman. „Dacă Melania voia să îi ofere umilința supremă și pleca în timp ce el se afla în funcție, (Donald Trump) ar fi găsit o modalitate de a o pedepsi', a mai spus aceasta.

S-a raportat anterior că Melania nu se aștepta ca soțul ei să câștige la alegerile din 2016, iar când a aflat vestea că, în curând, se va muta la Casa Albă, a izbucnit în lacrimi.

„Melania era în lacrimi – și nu de bucurie”, a mai declarat fosta asistentă.

La vremea respectivă, Melania Trump nu s-ar fi așteptat ca soțul ei să obțină victoria. Ulterior, Melania a așteptat cinci luni, până să se mute de la New York la Washington DC. Motivul invocat a fost faptul că fiul cuplului, Barron, „trebuia să termine școala'.

O altă fostă asistentă, Stephanie Wolkoff, a susținut că Melania negociază deja un acord post-nupțial, prin care să-i ofere fiului ei, Barron, o cotă egală din averea lui Trump.

Conform acordul prenupțial al lui Trump cu cea de a doua soție, Marla Maples, acesteia i s-a interzis să publice orice carte sau să acorde interviuri critice despre el.

Avocatul Christina Previte susține că probabil Melania a fost de acord cu un cod similar de tăcere.

Fosta soție a lui Donald Trump a dat de înțeles că cei doi au divorțat deja

Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a venit cu o declarație controversată în cadrul unui interviu susținut pentru emisiunea TV britanică „Loose Women'. Fosta soție a președintelui Americii a făcut o remarcă ce a șocat pe toată lumea la adresa Melaniei Trump.

Întrebată dacă vorbește vreodată cu Melania, Ivana Trump a specificat că nu are timp de pierdut și nu păstrează legătura cu fostele soții, dând de înțeles că Melania și Donald Trump nu mai formează un cuplu.

„Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii', a spus Ivana Trump.

Citește și:

A cheltuit peste 50.000 de euro pentru a arăta ca Melania Trump. Aşa arată femeia care a învins cancerul şi s-a transformat total

Melania Trump a mers la vot într-o ținută de 13 mii de dolari și fără mască. Cum și-a făcut apariția la secția de votare din Florida

Cu ce tratament s-a vindecat Donald Trump de COVID-19. I-a fost administrat un medicament experimental

Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre divorțul lui Pepe: „Ceva nu s-a vindecat, la el, după despărțirea de Oana Zăvoranu”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton