Cornel Ilie vorbește despre divorț și deja știe cum ar trebui să fie femeia ideală: „Este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața”

 Lupescu Anca
.

Cornel Ilie a vorbit despre divorțul de soția lui, dar și despre cum ar arăta, în viziunea lui, femeia ideală. Vestea că artistul divorțează de Eliza a venit ca un șoc pentru fani, dar și pentru apropiați. Cu toate acestea, despărțirea celor doi nu a venit la pachet cu scandal sau reproșuri, ci dimpotrivă. Cornel Ilie a declarat au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul a făcut un anunț despre divorț, spunând că nu vrea să vorbească prea mult pe această temă și că lucrurile nu s-au petrecut cu reproșuri și scandal, ci cu dragoste, care poate exista după iubire. Cornel Ilie a avut numai cuvinte de laudă pentru Eliza, fosta lui soție.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire', a spus el, în mesajul despre divorț.

Au trecut aprope două luni de la anunțul divorțului, iar acum Cornel Ilie a vorbit despre semnificația afirmației sale „există dragoste și după iubire', făcută după divorțul de Eliza.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă', a afirmat Cornel Ilie.

Cum trebuie să fie femeia ideală, în viziunea lui Cornel Ilie

Pentru tinerele dornice să-i cucerească inima, artistul a fost provocat să spună ce îi place cel mai mult la o femeie.

„În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva', a fost descrierea lui Cornel.

lidia-buble-poza-cornel-ilielidia-buble-poza-cornel-ilie

Dacă pe plan sentimental nu stă așa de bine, se pare că în muzică, Cornel Ilie a dat lovitura odată cu colaborarea cu Lidia Buble. Piesa lor a avut un succes enorm, iar fanii chiar au bănuit că cei doi ar fi împreună.

Cornel Ilie a fost total surprins de ideile fanilor. Solistul de la Vunk a mărturisit că primește întrebări de la apropiați, care îl întreabă dacă este împreună cu Lidia Buble, iar așteptările pe care le-au avut legate de succesul piesei au fost depășite.

Citește și: Mărturiile surprinzătoare ale bolnavilor de COVID-19. Au avut simptome diferite și ciudate: de la insomnie până la atacuri de panică

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declaratții

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună', a mărturisit cântărețul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton