Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă: „Nu am voie să fac excese. Organismul meu și-a...”

 Ifrim Georgiana
.

Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă. În urmă cu câțiva ani, actrița a suferit un infarct și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Recent, aceasta a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care și-a schimbat regimul alimentar, mărturisind că nu mai poate mânca așa cum o făcea înainte. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2018, Marinela Chelaru a trecut printr-o adevărată cumpănă. Actrița a suferit un infarct și a fost suspusă unei intervenții chirurgicale. Înainte de operație, medicii au sfătuit-o să mai dea jos câteva kilograme, iar artista slăbise, în acea perioadă, aproximativ 10 kilograme. La patru ani de la intervenția chirurgicală, celebra actriță din Grupul Vouă a mărturisit că organismul ei este schimbat și că nu mai poate consuma anumite alimente. Aceasta a susținut că trebuie să stea departe de excese, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

9-39-3

Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medic, după operația la inimă. Invitată într-o emisiune TV, actrița a vorbit despre starea ei de sănătate, susținând că și-a revenit după intervenția chirurgicală de acum patru ani. În schimb, medicii au sfătuit-o să respecte câteva restricții alimentare.

Citește și: Marinela Chelaru a împlinit 63 de ani. Cum se simte, după operația la inimă: „Nu mai pot să…'

Citește și: Cum se simte Marinela Chelaru la 62 de ani, după ce a fost la un pas de moarte:„Mi-am luat la revedere de la familie și prieteni'

Citește și: Ce condiție le-a pus Adela Popescu șefilor PRO TV ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:”Prima întrebare a fost…”

Citește și: Camelia Șucu a făcut topul bărbaților din viața ei. L-a omis pe fostul ei soț, Dan Șucu:”Iubirea nu trebuie declarată, trebuie și manifestată”

Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă

Într-un interviu televizat, actrița a susținut că a primit două kilograme de șorici de la Moș Nicolae. Cu toate acestea, Marinela Chelaru nu poate decât să guste acest aliment, având în vedere faptul că este operată la inimă. Aceasta a recunoscut că nu poate mânca așa cum o făcea înainte și are grijp să nu facă excese.

„Eu nu pot să mănânc oricum șorici. După operație organismul meu și-a revenit, în sensul că nu mai mănânc cum mâncam înainte, nu mai pot acum. Gust așa, atât, nu îmi pun tona de șorici în față și o mănânc. Am voie să gust.

Nu am voie să fac excese, dar îmi fac și eu foarte puțin, nu mai pot să mănânc oricum. O să-mi fac și eu două bucățele de cârnați, o sarma, dar mai dietetice, niște lebăr, de astea tradiționale românești', a declarat actrița.

„Moș Nicolae a fost mai atipic anul acesta'

În cadrul aceleiași emisiuni TV, Marinela Chelaru a vorbit despre cadoul primit de la Moș Nicolae. Pe lângă cele două kilograme de șorici, aceasta a primit și câteva medicamente de care avea nevoie.

„Moș Nicolae a fost mai atipic anul acesta, în sensul că mi-a cumpărat niște medicamente din astea uzuale, de care am nevoie zi de zi, că eu după operația de inimă am de luat. Mi-a mai făcut cadou două kilograme de șorici', a mai spus actrița.

Imediat după operația la inimă, actrița a mărturisit: „Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton