Ce părere are Florica Boboi despre Oxy, după ce concurenta echipei roz a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea: "Este un bucătar bun, dar ca persoană..."

 Dumitrache Laura
.

Florica Boboi este câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Aceasta s-a luptat în marea finală cu Raluca Todea, din echipa lui Florin Dumitrescu și Adrian Stroe, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Florica Boboi a primit cel mai mare punctaj din partea juraților și a plecat acasă cu marele premiu. Recent, Flori a vorbit despre Oxy, cea care a fost acuzată că ar fi încercat să o saboteze pe Raluca Todea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florica Boboi a câștigat premiul de 30.000 de euro, la Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a reușit să primească cel mai mare punctaj. Cea din urmă urmă nu a fost lipsită de conflicte, iar Oxy a fost acuzată că ar fi sabotat-o pe Raluca Todea.

intrebri florica boboiintrebri florica boboi

Recent, Florica și-a spus părerea despre Oxy, în urma unui joc-quiz pe Instagram. Aceasta a fost întrebată de un internaut ce părere are despre acuzațiile care i se aduc lui Oxy, potrivit cărora ar fi încercat să o saboteze pe Raluca Todea în marea finală.

Citește și:Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite:”O pavlova care nici nu arată bine”

Citește și:Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022:„Este o lecție. Să mergi mai departe chiar dacă…'

Citește și:Ce condiție le-a pus Adela Popescu șefilor PRO TV ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:”Prima întrebare a fost…”

Citește și:Camelia Șucu a făcut topul bărbaților din viața ei. L-a omis pe fostul ei soț, Dan Șucu:”Iubirea nu trebuie declarată, trebuie și manifestată”

Ce părere are Florica Boboi despre Oxy, după ce aceasta a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea

Florica Boboi este câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 10. Concurenta a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea și s-a luptat în finală cu Raluca Todea și Adrian Stroe. Cel mai mare punctaj l-a avut Florica și a câștigat marele premiu de 30.000 de euro.

În marea finală a emisiunii nu au lipsit conflictele, iar Oxy a fost acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca. Aceasta a fost aleasă să facă parte din echipa ei, dar finalista a mărturisit că Oxy a încercat să o saboteze. Florica Boboi a creat un quiz cu întrebări și răspunsuri pe Instagram, aceasta fiind întrebată ce părere are despre Oxy. Câștigătoarea Chefi la cuțite a lăudat-o pentru talentul ei de în bucătărie. „Este un bucătar bun, dar ca persoană nu am cunoscut-o bine. Nu am legat nimic cu ea„, a spus Florica Boboi pe Instagram.

Florica Boboi a rămas prietenă cu mai mulți foști concurenți de la Chefi la cuțite

Florica Boboi este extrem de fericită că a câștigat marele premiu al emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. A trecut probele din bootcamp, dar nu a primit o tunică. Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta și a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea, fără să știe că ea va fi marea câștigătoare. Flori a rămas prietenă cu foștii concurenți, iar zilele trecute a muncit alături de Adrian Stroe.

Finalistul a organizat un eveniment special la Bruxelles, pentru comunitatea de români de acolo. Întrebată de internauți dacă lucrează împreună cu foștii colegi din echipă, Flori a declarat că fiecare lucrează în locuri diferite. „Nu, fiecare avem munca noastră, dar ne mai unim și lucrăm împreună. Este o plăcere! Am rămas ca într-o familie. Îi ador!,” a mai spus Florica.

Florica, despre experiența Chefi la cuțite

Câștigătoarea sezonului 10 le este recunoscătoare colegilor din echipa lui Sorin Bontea. Florica Boboi a fost primită cu brațele deschise, deși nu le-a fost alături de la începutul competiției.

„M-am simțit ca atunci seara, foarte emoționată și plină de lacrimi. (n.r. cum s-a simțit când a văzut finala la TV) Am fost aici cu Raluca și cu Adrian și cu ceilalți din echipa roz. Cu Manciu, cu Titus, cu Carmen, cu Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Ce să vă spun, vă dați seama că emoțiile au fost foarte mari. Știți bine că nu se aștepta nimeni.Niciodată nu m-am așteptat în viața mea să câștig eu! La început am trecut toate probele din bootcamp și nu mai ajuns tunica să mi-o dea și mie. Eu nu mă simt nicio vedetă, nu mă simt celebră. Nu am dat autografe, astăzi m-au alergat oamenii să facă poze cu mine. Eu îl iubesc foarte mult pe Scărlătescu. Ca om e minunat, l-am invitat de Revelion la Oaș', a dezvăluit Florica Boboi, în emisiunea XNS de la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton