Ce boală are Tavi Clonda, după ce a ajuns la spital cu dureri mari de spate: "Nu-i de operat, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Tavi Clonda a ajuns la spital cu dureri mari de spate și în urma unor investigații amănunțite a aflat ce boală are. Din fericire pentru el, problemele de sănătate nu sunt atât de grave precum credea el, având în vedere durerile insuportabile de spate pe care le avea și cu care încă se mai confruntă. Ce a spus Tavi Clonda despre boala de care suferă și ce i-au recomandat medicii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a fost nevoit să meargă la spital, după ce durerile de spate i-au pus capac. Soțul Gabrielei Cristea a făcut mai multe investigații și a aflat, astfel, că se confruntă cu anumite probleme la coloană.

54778-11205098-10152867793265885-6317916954871573668-n-xl54778-11205098-10152867793265885-6317916954871573668-n-xl

Ce boală are Tavi Clonda, după ce a ajuns la spital

După mai multe ședințe de kinetoterapie, Tavi Clonda a mai scăpat de durerile chinuitoare, dar va trebui să facă multă mișcare pe viitor pentru a preîntâmpina situații similare.

Artistul a dezvăluit că nu a fost diagnosticat cu hernie de disc în stadiu avansat, dar starea lui se poate agrava în orice moment.

„M-a ajutat mult clinica la care am fost. Făcusem opt ședințe de fizio și de kinetoterapie și tot aveam dureri. Mi s-a spus să am răbdare, acum m-a lăsat. Trebuie să fac mișcare, altfel iar voi avea probleme. Mușchii trebuie să fie încălziți.

Nu a fost hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava. Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar, trebuie să am grijă.”, a declarat Tavi Clonda, pentru impact.ro.

Citește și: Cât costa rochia pe care Matilda Pascal Cojocărița a purtat-o la Miss România, acum 42 de ani:'Ar fi trebuit să merg cu o stilistă'

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată:„În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat’ / EXCLUSIV

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui:„În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc…’ / EXCLUSIV

Și soția lui Tavi Clonda are probleme de sănătate

Și Gabriela Cristea, soția lui Tavi Clonda, a avut nevoie de îngrijri medicale la sfârșitul lunii octombrie, chiar după ce și-a serbat ziua de naștere:

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru mesajele de încurajare din acest weekend. Da, am fost bolnavă și tare tristă din cauza asta. Este a treia oară când fac colică renală în ultimele 4 luni, deci este îngrijorător.

Acum sunt bine, pe tratament încă, dar nu mai pot continua așa la nesfârșit, pentru că în curând am să devin imună și la antibiotic.

După seria de tratament în curs am nevoie de o pauză, să se curețe organismul, și am să merg la investigații suplimentare. Am nevoie să fiu sănătoasă pentru mine și familia mea, am nevoie să fiu sănătoasă ca să-mi duc proiectele la bun sfârșit.

Azi a fost prima zi fără febră și frison, prima zi în care am ieșit din casă și am început să mă simt din nou bine. Gândurile voastre mi-au dat putere și vă mulțumesc că mi-ați scris. Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris la acea vreme Gabriela Cristea, pe contul personal de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton