Care este starea de sănătate a Alinei Pușcaș. Este internată de câteva zile: ”Sunt pe tratament injectabil, nu pot să...”

 Calin Maria Bianca
.

Care este starea de sănătate a Alinei Pușcaș. Îndrăgita prezentatoare TV este internată de câteva zile. Încă de vineri, 2 decembrie, s-a fotografia cu perfuzia la mână pe patul pe spital. Și-a speriat teribil marea comunitate de fani, iar abia după câteva ore bune de internare a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă. Iată cum se simte acum, după ce medicii i-au spus că are un abces pe rinichi și trebuie să stea o vreme internată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș a ajuns vineri de urgență pe mâinile medicilor. Nici acum aceasta nu a reușit să fie externată și să plece acasă. După investigații amănunțite, medicii i-au pus diagnosticul de abces la rinichi. Acesta este un caz destul de rar întâlnit, astfel că frumoasa prezentatoare TV este pe tratament injectabil în aceste momente.

puscas9-2puscas9-2

Problema renală cu care se confruntă acum Alina Pușcaș se pare că ar fi început înainte cu mai multe zile. Prezentatoarea TV a susținut că starea de rău a debutat la începtul săptămânii trecute, când a simțit o durere la nivelul șoldului. Din nefericire, situația s-a agravat în decurs de două zile, astfel că a decis să apeleze la ajutorul medicilor. A fost internată pe loc la Spitalul Militar din București, unde se află și în prezent, asta după ce medicii i-au descperit problema.

Citește și: Ce boală are Alina Pușcaș. A ajuns pe perfuzii, la spital:„Se pare că sunt rare cazurile'

Citește și: Cum gestionează Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, gelozia în căsnicie:„Nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul'

Citește și: Adelina Pestrițu, experiență neplăcută la o ședință foto:”Am pierdut ziua degeaba”

Citește și: Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia:'Eu m-am cam enervat…' / EXCLUSIV

Care este starea de sănătate a Alinei Pușcaș

Alina Pușcaș este internată la Spitalul Militar din București. Starea ei de sănătate se îndreaptă spre bine cu trecerea fiecărei zile. Prezentatoarea TV a dezvăluit că își dorește enorm să-i treacă, însă oricât de mult ar vrea să plece acasă, știe că pot apărea complicații dacă această problemă de sănătate destul de rară nu este tratată corespunzător.

Nu am ieșit din spital, sunt încă aici. Mă recuperez. Sunt pe tratament injectabil ceea ce nu îmi permite să plec acasă. Nici nu as îndrăzni să cer să plec, pentru că am înțeles cât de periculos este. Trebuie să aștept să mă vindec, să fiu sigură ca nu e nici o șansă de recidivă', a spus, pentru Playtech Știri, Alina Pușcaș.

Când o să fie externată Alina Pușcaș

În prezent, Alina Pușcaș este pe tratement injectabil, astfel că până când nu-l termină, nu poate pleca acasă. Își dorește nespus să meargă la casa ei, unde o așteaptă soțul și cei trei copii, însă pune sănătatea pe primul loc. Momentan, frumoasa prezentatoare încă nu știe când o să fie externată, dar cert este că medicii se ocupă de ea ca să fie bine cât mai repede posibil.

Ce diagnostic i-au pus medicii Alinei Pușcaș

La scurt timp după ce a postat o fotografie în care le arăta celor ce o urmăresc în mediul online că este pe patul de spital, Alina Pușcaș a primit numeroase mesaje. Nu a dezvăluit nimic până când medicii nu au făcut toate investigațiile necesare. Îndată ce a primit diagnosticul și s-a stabilit că o să fie internată, prezentatoarea TV le-a povestit totul cu lux pe amănunte fanilor, pentru a preveni situația prin care trece ea.

„Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți. Începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi. Spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară. Poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc. Fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu. Iar joi deja făceam febră…. Am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40. Nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră…Nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră. Când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid.

Am luat decizia să plec cât de repede. Eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București. Am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră. Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva. Se pare că sunt rare cazurile, dar…

Nu am avut curajul până acum să vă fac un video. Nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici. Sunt tot conectată la perfuzii. Bine că nu e vorba de aparte.’, a mărturisit Alina Pușcaș pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton