Brigitte Pastramă și mama ei, fotografie de colecție împreună: "Ce mamă frumoasă și distinsă ai". Asemănarea e izbitoare

 Radulescu Ruxandra
.

Brigitte Pastramă și mama ei au apărut într-o imagine foarte rară pe rețelele de socializare. Soția lui Florin Pastramă a publicat pe contul de Instagram o fotografie de colecție în care se află alături de mama ei, dar și de una dintre surori. Gestul lui Brigitte a fost o adevărată surpriză pentru urmăritorii ei, care nu știau cum arată femeia care i-a dat viață. Iată ce au avut de spus fanii despre mama Brigittei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă și mama ei au avut o apariție cu totul neașteptată pe rețelele de socializare. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie superbă, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. În imagine apare, desigur și sora Brigittei. Utilizatorii au fost plăcut surprinși de cum arată mama lui Brigitte Pastramă și au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

315642823_9150518614973798_444321582640341193_n315642823_9150518614973798_444321582640341193_n

Brigitte Pastramă și mama ei seamănă extraordinar de bine

Brigitte Pastramă este una dintre vedete care este foarte apropiată de familia ei, în special se mamă. Soția lui Florin Pastramă a dorit să-și manifeste dragostea și aprecierea față de cea care i-a dat viață, așa că a împărtășit o fotografie rară în care apar împreună. Poza are o semnificație specială, întrucât a fost publicată chiar cu ocazia zilei de naștere a femeii.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț, apoi s-au răzgândit și s-au împăcat: „Am plecat împreună”

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai: „Astăzi am primit titlul de proprietate”

Citește și: Carmen Șerban a vorbit despre toate minciunile care s-au spus desprea ea în online: 'S-a scris că am murit, că am un copil ascuns…'

Citește și: Alexandra Dinu și Ștefan Lungu dau cărțile pe față, după ce s-a zvonit că au avut o relație: „Hai, spune acum!”

La mulți ani, celei mai frumoase mame. Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate, fericire și împliniri ', i-a transmis mamei sale, Brigitte.

De la secțiunea comentariilor nu putea lipsit nici Florin Pastramă care i-a adresat și el o urare mamei soției sale.

 „La mulți ani binecuvântați!', a scris acesta.

Reacția internauților la poza Brigittei Pastramă cu mama ei

Internauții au avut numai cuvinte de lauda pentru mama Brigittei și nu au putut să nu observe asemănarea dintre cele două. Aceștia și-au manifestat admirația față de ea și i-au transmis urări de bine. Fanii Brigittei au fost foarte plăcut surprinși că a împărtășit o imagine atât de personală, mai ales că vedeta nu afișează des alături de mama ei.

„Doamne, ce mamă frumoasă și distinsă ai, zici că sunteți surori.', „La mulți ani mamei tale!', „La mulți ani frumoși și sănătoși mamei tale!' sau „La mulți ani! Sănătate și vise împlinite ', au fost doar câteva dintre comentariile adresate mamei Brigittei.

Brigitte Pastramă nu este singură la părinți, ci mai are două surori, Cristina și Gabriela, de o frumusețe cu totul specială. Brigitte este foarte atașată de familia ei, ea însăși fiind mama unei fetițe, pe care o iubește enorm de mult. Vedeta este foarte apropiată de una dintre surorile ei, Cristina Szeifert. Cele două se întâlnesc de câte ori au ocazia și petrec momente minunate împreună.

Foto: Instagram/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton