Rebeca Onoriu susține că soția lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui: ”Are pretenții financiare”

 Calin Maria Bianca
.

Rebeca Onoriu susține că soția lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui. Mătușa pilotului de raliuri vine cu o serie de acuzații dure la adresa Isabelei. Aceasta a aflat prin intermediul avocaților că ar avea pretenții financiare pentru a-și retrage plângerile și ordinul de protecție. Totodată, aș ar putea scăpa de arest Daniel Onoriu. Iată despre ce este vorba la mijloc, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că relația lui Daniel Onoriu cu Isabela s-a destrămat. Au ales calea despărțirii, însă lucrurile au degenerat de aici. În aceste momente, cea care încă este soția pilotului de raliuri are în continuare ordin de protecție împotriva lui, iar el este în arest preventiv. Lucrurile nu mai mergeau bine între ei, însă, ce-i drept nimeni nu se aștepta să se ajungă aici.

onoriu-7-1onoriu-7-1

Isabela Onoriu încă nu și-a retras nici plângerea și nici ordinul de protecție, astfel că oamenii legii au decis ca arestul preventiv al lui Daniel Onoriu să fie prelungit cu încă 30 de zile. Vestea a venit ca un trăsnet pentru familia pilotului de raliuri. Nu a durat mult și s-a aflat că încă soția pilotului de raliuri are pretenții financiare în schimbul elibărării lui.

Citește și: Rebeca Onoriu, mesaj dur pentru soția lui Daniel Onoriu:”Nu ne dorim să vorbim la trecut despre el”

Citește și: Daniel Onoriu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile:'E în stare de depresie'

Citește și: Daniela Gyorfi a primit o moștenire importantă, cadou de sărbători:”Nu e cineva care ar spune nu..”

Citește și: Ce părere are Tim Burton, regizorul serialului Wednesday, despre România:”Bucureștiul are multe lucruri de oferit”

Rebeca Onoriu susține că soția lui Daniel Onoriu vrea bani în schimbul libertății lui

Rebeca Onoriu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre soția lui Daniel Onoriu. După ce a precizat că nepotul ei o să petreacă sărbătorile în arest, a venit cu noi informații despre libertatea lui. Mătușa pilotului de raliuri a venit cu o serie de acuzații dure asupra Isabelei, susținând că vrea bani pentru a-l lăsa pe încă soțul ei să iasă din arest și să retragă plângerea și ordinul de protecție.

Eu personal nu comunic cu fata aceasta (n.r.: Isabela Onoriu). Prin avocați se discută cu ea, iar informațiile eu le primesc de la mama lui Daniel sau de la familie. Înțeleg că are niște pretenții. Isabela a intrat în relația asta cu mâinile în buzunar, iar acum are pretenții financiare, în condițiile în care ea practic s-a căsătorit cu Daniel, care înainte de toate este tată. Are trei copii, doi dintre eu locuiesc în Anglia, iar ea trebuie să țină cont și de aspectul acesta. Daniel are obligații față de acești copii', a mărturisit mătușa pilotului la Antena Stars.

Rebeca Onoriu: 'Situația este delicată'

Rebeca Onoriu a ținut să precizeze că, atunci când Isabela s-a căsătorit cu Daniel Onoriu, nu avea nimic, iar acum are pretenții financiare în schimbul libertății lui. Susține că nu i se pare deloc corect acest joc, gândul ei fiind în permanență la starea de sănătate a pilotului de raliuri. Fiind în pușcărie, acesta nu poate beneficia de tratamentul pe care trebuia să-l ia, astfel că cei dragi sunt cu adevărat îngrijorați și-l vor cât mai repede acasă.

„În continuare, situația este una delicată. În urmă cu un an, ne luam informațiile de la medici cu privire la starea de sănătate a lui Daniel. Astăzi ne luăm, din păcate, informațiile de la avocați. Dacă în urmă cu un an, Daniel era înconjurat de medici și asistente, astăzi uite că, din păcate, este înconjurat de gardieni și alți deținuți. Ce pot să spun? Asta e situația. Ne conformăm și așteptăm și noi cumva ca situația să se rezolve într-un fel sau altul', a mai spus mătușa pilotului de raliuri.

Daniel Onoriu, în arest pentru încă 30 de zile

Cu toții știm faptul că Daniel Onoriu a ajuns în spatele gratiilor după ce a încălcat ordinul de restricție pe care fosta parteneră de viață l-a cerut împotriva lui. Inițial a fost arestat pentru 30 de zile, dar, din nefericire, situația nu o să se schimbe nici în următoare perioadă. Pilotului de raliuri i-a fost prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile, începând cu data de 12 decembrie.

‘Solutia pe scurt: În temeiul art. 236 alin. 1 C.pr.pen. rap. art. 223 alin. 2 C.pr.pen. și art. 202 C.pr.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului ONORIU DANIEL CĂTĂLIN, …, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, măsură luată prin Încheierea din data de 12.11.2022 a Judecătoriei Sectorului 1 București în dosarul nr. 57793/299/2022 (MAP nr. 103/U.P./12.11.2022). În temeiul art. 236 alin. 2 C.pr.pen., prelungește arestarea preventivă a inculpatului Onoriu Daniel Cătălin, pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 12.12.2022 până la data de 10.01.2023, inclusiv.

În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 272 C.pr.pen., cheltuielile cu apărătorul din oficiu rămân în sarcina statului şi se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 05.12.2022.Document: Încheiere finală (dezinvestire) 05.12.2022′, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton