Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor 2023. Cum au reacționat Războinicii: „Nu mai pot de fericire!”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor 2023. În ultima ediție a emisiunii, blondina a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească competiția. Atunci când Daniel Pavel a anunțat că fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' va pleca acasă, Războinicii s-au bucurat și nu și-au putut ascunde zâmbetele. Iată ce reacție a avut concurenta după ce și-a auzit numele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu au fost cei trei Războinici propuși spre eliminare. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost eliminată de la Survivor 2023. În ciuda relației tensionate cu copechipierii ei, blondina spera că va câștiga simpatia celor de acasă și că va obține suficiente voturi pentru a-și continua parcursul în emisiune. Ei bine, se pare că Maria Lungu nu s-a aflat printre favoriții publicului, așa că Andrei Neagu și Codruța Began sunt cei vor rămâne în Republica Dominicană.

ma-10ma-10

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor 2023. Înainte de a fi eliminată, blondina susținea că „dacă o să plec acasă, o să plec pe barba mea și știu că eu am pus punct'. Înainte de a părăsi competiția, aceasta a avut și un mesaj pentru colegii ei.

Citește și: 'Sunt întreținută all inclusive, nu ai cum să mă scoți doar la un suc…'. Ce replici i-a dat Maria Lungu lui Mihai Bendeac la iUmor

Citește și: Cine este Maria Lungu de la Survivor 2023.A fost iubita lui Mircea Eremia și a participat la Puterea Dragostei

Citește și: Cum au decurs primele întâlniri dintre Adelina și Cristi Chivu:„A leșinat. Ne mai certăm, dar…'

Citește și: Filmul Titanic revine pe ecrane, după 25 de ani de la lansare.Cine sunt actorii care vor juca rolurile Jack și Rose

Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor 2023

În ultima ediție a emisiunii, Maria Lungu a fost eliminată, iar Andrei Neagu și Codruța Began sunt cei care vor rămâne în competiție. Copechipierii ei și-au dorit s-o excludă de la Survivor 2023, acuzând-o că are un comportament inadecvat și că jignește pe toată lumea. Deși era conștientă de relația cu colegii ei, blondina spera că va obține suficiente voturi din partea telespectatorilor.

„Poate că ar trebui, câteodată, să las de la mine, dar nu sunt sigur dacă am învățat lecția asta. Să fie mai atenți, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. O să zic comparația asta pentru că, de multe ori, ei sunt creduli, prea buni la suflet, a susținut aceasta, înainte de a părăsit platoul de filmare.

Cum au reacționat Războinicii

Mai mulți Războinici și-au exprimat dorința de a o exclude pe Maria Lungu din competiție, cei mai vehemenți fiind Robert Moscalu, Alin Chirilă și Alexandra Porkolab. Atunci când Daniel Pavel a anunțat numele blondinei, coechipierii ei s-au bucurat și nu și-au putut ascunde zâmbetele.

Robert Moscalu a sărit de pe scaun de bucurie și nu și-a putut ascunde fericirea: „Bine mă! Nu mai pot de fericire!'.

Coechipierii Mariei Lungu au decis s-o nominalizeze deoarece aceasta provoca tensiuni în cadrul echipei și nu se putea putea abține din a-și jigni colegii. Toți Războinicii au susținut că au fost luați în vizor de insultele blondinei.

Cine este Maria Lungu

Maria Lungu este o tânără din Republica Moldova. Aceasta a studiat la Londra, iar, în prezent, activează ca designer vestimentar. Acesta nu este străină de lumina reflectoarelor, căci a participat și la emsiunea „Puterea Dragostei'.

„Sunt bucuroasă să vă anunț oficial că fac parte din echipa Războinicilor a noului sezon Survivor România. Sunt pregătită pentru a face față tuturor provocărilor. Sper să mă susțineți pe tot parcursul emisiunii și să mă urmăriți', a fost mesajul prin care Maria Lungu a anunţat că va lua parte la provocarea vieţii ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton