Cine este taximetristul care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital: "Am credința că, dacă faci bine, bine găsești"

 Radulescu Ruxandra
.

Povestea taximetristului care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital. Gestul unui taximetrist din București a devenit viral, după ce a oferit o cursă gratuită unei femei care se grăbea cu copilul spre spital, întrucât micuțul se lovise la cap. Numele bărbatului este Silvian Iulian Bucur, iar întreaga întâmplare a fost recent relatată pe internet. Oamenii au fost impresionați de fapta acestuia. Iată cum s-a desfășurat întreaga poveste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea taximetristului care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital. Recent pe un grup de Facebook, a fost relatată o întâmplare emoționantă, în care un taximetrist a făcut un gest de omenie față de o mămică aflată în necaz. Femeia era disperată să ajungă cu fiul ei la spital, deoarece acesta se lovise la cap. Ea a făcut comanda pentru taxi, dar atunci când șoferul a venit, i-a spus că nu are bani să achite cursa. Taximetristul Silvian Iulian Bucur nu a stat pe gânduri și s-a oferit să o transporte gratuit pe femeie la spital cu copilul ei. Deși întamplarea a avut loc în 2021, destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească întîmplător, în urmă cu trei săptămâni.

img-20-3img-20-3

Povestea taximetristului care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital

Silvian Iulian Bucur a făcut un gest impresionant față de o femeie ce avea nevoie să ajungă de urgență cu copilul ei la spital, dar nu avea bani să achite cursa. Femeia trebuia să ajungă cu băiețelul ei la spital, însă nu-și permitea să plătească. Ea a făcut totuși comandă pentru un taxi și i-a spus șoferului că nu are cum să-l remunereze. Taximetristul, impresionat de situația în care se afla femeia, s-a oferit să o transporte gratuit la spital, împreună cu copilul ei.

Întreaga întâmplare a avut loc în 2021, iar femeia nu a uitat niciodată gestul de omenie al taximetristului care a ajutat-o într-un moment critic. Doi ani mai târziu, femeia își lua soțul de la aeroport și când a chemat taxi-ul s-a revăzut cu șoferul care o ajutase în urmă cu ceva timp. Femeia l-a recunoscut imediat și i-a mulțumit din nou.

Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă. Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – ‘El e domnul care m-a dus. M-am uitat puțin în oglida retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți…', a mărturisit Silvian Iulian Bucur, potrivit stirileprotv.ro.

Ce alte fapte bune a mai făcut taximetristul

Cazul femeii nu a fost singurul, în care taximetristul Silvian Iulian Bucur a căutat să-și ajute semenii așa cum a putut. Acesta a spus că a găsit un copil ce umbla singur pe stradă, noaptea, și l-a dus la părinții săi acasă.

„Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla. L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești', a povestit el.

Citește și: Dan Negru nu crede că ar mai face televiziune, dacă ar lua-o de la capăt:„N-aș avea nicio șansă azi. Nici eu, nici Esca. Totul se face pe pile și pe găști / EXCLUSIV

Citește și: Relația neștiută dintre Stela Popescu și Gabriel Dorobanțu:Ne făcea plăcere, are un umor nemărginit

Cum au reacționat oamenii la gestul taximetristului

Internauții au reacționat imediat față de gestul taximetristului.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracterizau acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă', a scris un șofer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton