Maria Dinulescu - ”Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ales sa fiu actrita” - VIDEO

 Revista VIVA
.

Maria DinulescuEsti una dintre putinele actrite din Romania care calatoreste mult pentru a-si promova filmele in care joaca. Ce inseamna aceste deplasari pentru tine?
Pai, ii multumesc lui Dumnezeu ca am ales sa fiu actrita. Cum ajungeam eu altfel pana la aceasta varsta sa vizitez mai mult de 50 de tari? Alaltaieri cand am zburat de la Miami la NY am fost putin speriata de aceste calatorii. Am fost anuntati, dupa o ora de zbor, ca nu mai avem combustibil si ca aripile nu mai functioneaza cum trebuie. Ne-am intors de urgenta la Miami si am luat un alt avion. Am fost norocosi, dar mi-au tremurat picioarele de frica. Ma gandeam numai la mama, cat de suparata ar fi daca nu m-as mai intoarce acasa. Deci, ca orice lucru e cu dus-intors, dar descoperirea atator culturi, reactia atator oameni extrem de diferiti la ceea ce reprezinti tu prin filmul pe care il prezinti te fac sa fii mai tolerant cu tine si cu ce este in jurul tau. Esti ca un actor care invata ca personajul lui face parte din ansamblul filmului si ca uneori poate sa fie motorul acestuia, dar ramane tot un surubel din tot sistemul.

Ai jucat si in telenovele. Este acesta un capitol inchis definitiv in cariera ta?
Cat timp nu am nevoie de bani – da.

Ce roluri nu ai accepta sa joci niciodata?
Cele in care ar trebui sa pretind ca sunt Dumnezeu.

Pentru ce rol te pregatesti acum?
Este un personaj intr-un film irlandez, insa pelicula se tot amana din cauza crizei financiare, dar pentru moment am un proiect al meu care se refera la mai multa sensibilitate decat succes.

Am citit ca ai renuntat la televizor. Cu ce l-ai inlocuit?
12 ghivece albe cu flori pururi vii. E o placere sa le sprayez in fiecare dimineata si sa le simt prezenta in casa. Nu au nevoie decat de foarte multa dragoste.

Unde te vezi peste 10 ani? Cum ti-ai dori sa se intituleze un articol despre Maria Dinulescu care va fi scris peste 10 ani?
Sper sa fiu casatorita cu un barbat cu care sa ma simt mandra, de calitatile lui ca om. Mi-ar placea sa am un copil adoptat si un batran alaturi. As vrea sa am o casa undeva in munti, cu o gradinita a mea si poate sa ajut copiii sa descopere si aceasta profesie. Altfel, cu filmele mele mai departe si deplasari pe spranceana alese. Nu stiu ce o sa fie, dar mi-ar placea sa se intutuleze articolul „Un om care a invatat ce este viata adevarata'.

 

Pescuit sportiv – Trailer

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton