Marcel Toader a murit. Fostul soț al Gabrielei Cristea și al Mariei Constantin avea 56 de ani / CAUZA morții

 Dumba Gabriela
.

Marcel Toader a murit. Vestea că omul de afaceri s-a stins la doar 56 de ani a venit ca un șoc pentru toată lumea. Potrivit primelor informații, Marcel Toader a făcut infarct când se afla la masă, în curtea avocatului său de la Periș, împreună cu mai mulți prieteni. Marcel a acuzat o stare de rău, însă până la sosirea medicilor, inima sa a cedat. Fost rugbist, Marcel Toader era o prezență populară în lumea mondenă, mai cu seamă în urma căsniciilor cu Gabriela Cristea și Maria Constantin.

Marcel Toader a murit. Omul de afaceri a fost căsătorit cu Ana Maria FerentMarcel Toader a murit. Omul de afaceri a fost căsătorit cu Ana Maria Ferent

Marcel Toader avea doar 56 de ani și era cunoscut celor apropiați faptul că avea probleme cu inima, iar acum câțiva ani a fost la un pas de moarte. În 2012, omul de afaceri a suferit un preinfarct și a fost operat de urgență. I-a fost montat un stent și medicii i-au spus, la momentul acela, că dacă mai întârzia 15 minute nu l-ar mai fi putut salva.

Întrebat atunci, de doctor dacă a avut probleme care ar fi putut cauza preinfarctul, Marcel i-a răspuns: „cât Casa Poporului”. Între timp, au urmat numeroase scandaluri în care a fost implicat fostul sportiv și care, se pare, că i-au agravat problemele de sănătate.

Anul trecut, Marcel Toader spunea că medicii l-au sfătuit să se opereze din nou, cât se poate de repede, pentru că un mușchi al inimii nu-i mai funcționează. Omul de afaceri recunoștea, în iulie 2018, că a întrerupt medicamentele de peste doi ani fără acordul medicilor. „Inima mea e puternică încă.”, spunea Marcel în urmă cu un an.

În ultima vreme, Marcel Toader era o prezență ceva mai discretă în showbiz și rărise aparițiile publice după divorțul de Maria Constantin. Scandalul pe care l-a avut cu artista de muzică populară a ținut prima pagină a ziarelor, însă în ultimele luni, Marcel se liniștise.

„Lucrez sub soare, cu oamenii”

În prezent, Marcel Toader se întorsese la ocupația sa mai veche, aceea de a recondiționa piscine.

„Am revenit la meseria mea de suflet, lucrez sub soare, cu oamenii. Eu merg personal la lucrări, cu fiul meu. Ne trezim la 5 dimineața, începem la 6. Am început să recondiționez piscine. Mă întreabă lumea când mă mai vede la televizor. Când negociez contractul merg aranjat, în rest merg în tricou și pantaloni scurți. Nu mi-e frică de munca fizică!”, spunea Marcel în urmă cu o lună, la Antena Stars.

Mara Bănică, în stare de șoc: „Sper să fie o glumă proastă. Să fi râs de noi'

Mara Bănică era bună prietenă cu Marcel Toader și îi este greu să creadă că fostul sportiv s-a stins.

„Marcele, sper să fie o glumă proastă. La spritz, așa. Să-ți fi râs de noi toți. Tu nu ai cum să mori. Nu acum, pricepi??? Vreau să cred ca nu e nimic adevărat și că ți-ai pus cel mai bun prieten să râdă de mine la telefon!!!', a scris Mara Bănică pe Facebook.

Marcel Toader a fost însurat de 6 ori

Prima soție a lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică, ea fiind cea care l-ar fi lansat pe fostul sportiv în afaceri și l-ar fi ajutat și cu o anumită sumă de bani.

Următoarea pe lista lui de cuceriri a fost Cătălina Cristea, dar căsnicia cu ea a luat sfârșit după doar un an și patru luni.

În 2005, fostul rugbist s-a însurat cu Anamaria Ferentz, dar au divorțat în foarte scurt timp.

După Ferentz a urmat Diana Ghenu, o fată cu 23 de ani mai tânără decât el. Și de aceasta s-a despărțit la scurt timp după ce au spus „da' în fața altarului.

Una dintre cele mai „sonore' relații a fost cu Gabriela Cristea, care a acceptat să fie soția lui în 2008, dar au divorțat după cinci ani.

Ultima dintre soții a fost Maria Constantin, de care a divorțat în 2017, după un mariaj de doi ani. Cântăreața de muzică populară a primit șocată vestea că fostul ei soț a murit. „Sunt înmărmurită de durere!”, a spus Maria Constantin.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton