Meghan Markle, catalogată ca vulgară și iresponsabilă. "Trebuie să renunțe să se mai comporte ca o celebritate!"

 Oana Pantazi
.

Lady Colin Campbell, autoare care a scris trei cărți despre familia regală britanică, a catalogat-o pe Meghan Markle ca fiind „ieftină și vulgară”, într-un interviu exploziv, și i-a transmis acesteia să nu se mai poarte ca o celebritate. Iată care este motivul!


Lady Colin Campbell (69), o autoritate în ceea ce privește viața familiei regale britanice, nu este deloc fan al lui Meeghan Markle, și a ținut să-și exprime indignarea cu privire la comportamentul Ducesei de Sussex, în cadrul unui interviu extrem de virulent acordat publicației Closer. Nu a fost niciodată o celebritate de A-list, așa că trebuie să renunțe să se mai comporte ca și cum ar fi. Membrii familiei regale nu se comportă ca celebritățile. Este un comportament, ieftin, vulgar și iresponsabil', a spus aceasta.

Pentru acest proiect Ducesa de Sussex a ales 15 femei pentru a apărea pe copertă – acestea reprezentând „forțele pentru schimbare”. Din nefericire pentru Meghan Markle, această inițiativă a stârnit un val de proteste – cu sau fără sau știrea ei, Ducesa de Sussex a creat o copertă „de stânga” -, criticii reamintindu-i acesteia că membrii familiei regale trebuie să rămână neutri tot timpul.

Întâmplător sau nu, cu doar câteva excepții – cum ar fi legendara actriță Jane Fonda și prim-ministrul Zeelandei, Jacinda Ardern – se pare că pentru numărul de septembrie  al revistei Vogue au fost alese doar femei cunoscute pentru opiniile lor progresiste, etnicitate sau pentru legăturile lor cu oameni celebri decât pentru realizările lor… Drept urmare, Meghan ăși va mai face o serie de dușmani și din acest motiv, chiar dacă nu a fost în totalitate ideea ei!

Foto: Hepta

Coperta revistei Vogue de septembrie, unde Meghan Markle este editor invitat.Coperta revistei Vogue de septembrie, unde Meghan Markle este editor invitat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton