Gabriela Cristea, prima declarație după ce a aflat că Marcel Toader, fostul său soț, a murit: "Sigur nu e o glumă?"

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea este în stare de șoc la aflarea veștii că Marcel Toader a murit. Vedeta TV a fost căsătorită timp de cinci ani cu Marcel și mariajul lor nu s-a terminat în cele mai bune condiții, divorțul venind la pachet cu un scandal mediatic de proporții. Gabriela Cristea se întreabă dacă nu cumva această veste este o glumă proastă, așa cum s-a mai întâmplat și cu alte persoane publice.

Marcel Toader a murit. Omul de afaceri a fost căsătorit cu Gabriela CristeaMarcel Toader a murit. Omul de afaceri a fost căsătorit cu Gabriela Cristea

„Poftim?! Nu știu absolut nimic, acum aflu. Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?, a declarat Gabriela Cristea pentru Cancan.

Cu putină vreme înainte să moară, Marcel Toader a vorbit foarte frumos despre Gabriela Cristea și i-a urat numai de bine.

Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soțul ei și să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viața lui și drumul lui, a spus Marcel Toader.

Gabriela Cristea nu va merge la înmormântare

Gabriela Cristea, căsătorită acum cu Tavi Clonda, a declarat că nu îşi va conduce fostul soţ pe ultimul drum.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Nu o să merg la înmormântare', a mărturisit Gabriela Cristea.

Medicii l-au resuscitat 45 de minute

Marcel Toader a murit astăzi, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla la masă, cu mai mulți prieteni, în curtea avocatului său de la Periș.

În urma unor probleme serioase cu inima, vechi de mulți ani, omul de afaceri a suferit un infarct pe 3 august, iar medicii s-au chinuit aproape 45 de minute să îl resusicteze. La ora 17.02 s-a pronunțat decesul.

Scandalurile amoroase i-au amplificat afecțiunile

În vârstă de 56 de ani, Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri prezent adesea în showbiz-ul românesc, însă a fost o prezență populară pe micul ecran în urma poveștilor amoroase cu mai multe vedete, care s-au terminat prost.

Astfel, Marcel Toader a fost căsătorit cu Anamaria Ferentz, dar s-au despărțit rapid, cântăreața acuzându-l pe violență fizică și verbală.

Căsnicia cu Gabriela Cristea a durat cinci ani și cei doi nu mai păstrau nici o legătură.

Ultimul divorț a fost cel de Maria Constantin, după ce a acuzat-o pe cântăreața de muzică populară că l-ar fi înșelat.

În total, Marcel Toader a avut șase căsnicii și tot atâtea divorțuri la activ și avea un băiat, Maximilian. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton