Mama din Timişoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, a fost internată la Psihiatrie. Ce diagnostic a primit Iuliana

 Dumba Gabriela
.

Mama din Timioara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, a fost internată la Psihiatrie. Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile. Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, pe 28 aprilie. Câteva zile mai târziu, a sărit de pe blocul cu 10 etaje, cu cei doi copii ai săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu 10 zile înainte de tragedia în care au murit Iuliana și cei doi copii ai săi, după ce mama a decis să-și pună capăt zilelor cu copiii de mână, aceasta a fost internată la Psihiatrie.

aflat-diagnostic-iuliana-mama-timisoara-aruncat-bloc-zece-etaje-copii-767619aflat-diagnostic-iuliana-mama-timisoara-aruncat-bloc-zece-etaje-copii-767619

Ce diagnostic a primit la Psihiatrie mama din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc a stat internată două zile la Psihiatrie și a fost externată pe 28 aprilie, chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu tatăl micuților, iar cinci zile mai târziu a făcut gestul necugetat.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante.

Potrivit medicilor, Iuliana s-a prezentat pentru prima dată la internare în acea clinică, potrivit Antena3.

În toată această perioadă, au fost chemați la audieri atât fostul soț cât și fotul iubit al Iuliei, precum și alți membri ai familiei.

La Acces Direct s-a discutat și o altă ipoteză. Potrivit soacrei Iuliei, se pare că aceasta ar fi fost externată de la Psihiatrie de către mama ei, pe propria semnătură.

Citește și: Ce a făcut mama din Timișoara înainte de a se arunca de pe bloc. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Citește și: Ultima persoană care a văzut-o în viață pe mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii: „Mi s-a părut foarte tristă'

Ce a povestit fostul iubit al Iulianei, mama din Timișoara care a sărit cu copiii de pe bloc

Iuliana avea 33 de ani şi era într-o relaţie cu Alex, tatăl minorilor, de la 15 ani. În anul 2020, ei au divorţat, iar anul acesta urmau să se recăsătorească, însă nimeni nu s-a prezentat la Primărie la data stabilită.

În acest timp, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, Marcel, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Fostul iubit al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, nu a vrut să vorbească după tragedia întâmplată, însă a venit cu o scrisoare publică.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. 

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg”, a scris Marcel.

Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul. 

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul, potrivit antena 3.ro.

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton