Ce probleme a avut Maria Iordănescu atunci când și-a organizat nunta: "De acum, sunt liniștită"

 Dumitrache Laura
.

Maria Iordănesi s-a cununat civil la jumătatea lunii septembrie a anului trecut cu Teodor Măgureanu, iar martorii i-au fost Gigi Becali și soția acestuia. Deși aveau nunta programată, Maria a decis să amâne evenimentul de două ori. Fiica generalului Anghel Iordănescu s-a confruntat cu sindromul miresei, dar a reușit să treacă peste acest lucru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nunta reprezintă un eveniment important pentru orice fată, iar organizarea acesteia poate declanșa numeroase sentimente extreme. Maria Iordănescu s-a confruntat cu și ea cu fobii și temeri, motiv pentru care a decis să amâne nunta cu logodnicul ei. Din fericire, fiica fostului fotbalist s-a liniștit și abia așteaptă să se căsătorească.

fiica lui Anghel Iordanescufiica lui Anghel Iordanescu

Maria Iordănescu a decis să reprogrameze nunta cu logodnicul ei și petrecerea, căci altfel riscă să ajungă la spital. Prezentatoarea TV s-a confruntat cu sindromul miresei, motiv pentru care a decis să amâne marele eveniment. Vedeta a explicat chiar ea cu ce lucruri s-a confruntat în timpul organizării nunții.

Citește și: Maria Iordănescu și-a dat demisia de la Antena Stars.Fata lui 'tata Puiu' a renunțat la televiziune

Citește și: Când face nunta Maria Iordănescu.Ce se întâmplă după scandalul cu fratele ei, Edi Iordănescu

Citește și: Roxana Blagu ex-Trident nu și-a mai strâns fiica în brațe de 8 ani:”Nu mă acceptă, nu mă vrea”

Citește și: Will Smith a refuzat să părăsească gala Oscar după ce l-a lovit pe Chris Rock.Poliția a vrut să-l aresteze

Ce probleme a avut Maria Iordănescu atunci când și-a organizat nunta

Fetele sunt cele mai emoționante atunci când vine vorba de nuntă. Acest eveniment este extrem de important pentru ele, iar organizarea lui poate conduce la sindromul miresei. Cu acest lucru s-a confruntat și Maria Iordănescu, chiar înainte de nuntă. Ea a decis să reprogrameze cununia civilă și petrecerea de după, altfel risca să ajungă la spital. Din dorința de a avea un eveniment perfect, multe mirese ajung chiar și la spital. Nu a fost și cazul Mariei, dar a fost la un pas să aibă o cădere nervoasă.

„Am experimentat puțin din acest sindrom, trebuie să recunosc, înaintea nunții. Până în ultimul moment am sperat că voi putea duce evenimentul la bun sfârșit. M-am liniștit complet exact în ziua în care am decis să amânăm frumosul eveniment. De acum, sunt liniștită. Cam totul este pus la punct, așa că mă pot bucura de toată această perioadă de dinainte de nuntă. Fără emoții, fără stres', a povestit Maria pentru ego.ro.

Pandemia de Covid-19 a neliniștit-o pe Maria Iordănescu

Maria Iordănescu a declarat că pandemia de coronavirus a fost cea mai mare îngrijorare a sa. Din cauza restricțiilor și a măsurilor impuse, Maria a stat cu teama că nunta sa nu va ieși așa cum și-a imaginat.

Așadar, a vorbit cu soțul ei și au decis ca nunta care trebuia inițial să aibă loc în octombrie 2021, să fie programată vara aceasta. „Am amânat nunta din cauza pandemiei și am reprogramat-o pentru luna mai a acestui an', a mai spus Maria Iordănescu.

Maria Iordănescu și-a păstrat numele

Deși legat de nuntă s-a confruntat cu sindromul miresei, în ceea ce privește cununia civilă, Maria Iordănescu nu a avut aceleași trăiri și emoții. Fiica lui Anghel Iordănescu a avut o cununie civilă intimă, alături de familie și prieteni. Maria a decis să păstreze numele de familie, deși toată lumea se aștepta ca tânăra să ia numele de familie al soțului.

„Am păstrat și numele de Iordănescu. Am luat această decizie din dragoste față de familie, dar mai ales din respect și aprecierea vis-a-vis de tatăl meu. A muncit o viață întreagă pentru acest nume și eu mă simt mândră și onorată să fiu urmașa tatălui meu.', a mai declarat Maria Iordănescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton