Simona Gherghe, scandal de proporții în direct, la Mireasa: ”Îți dai seama cât ești de absurdă, mă femeie, mă?”

 Cruceru Cristina
.

Simona Gherghe, scandal de proporții în direct la TV. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale 'Mireasa' s-a certat cu una dintre concurentele show-ului. Totul a început de la atitudinea Elenei, iar Simona Gherghe a pus-o la punct. Iată cum a decurs discuția aprinsă dintre ele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe și o concurentă de la Mireasă, emisiunea matrimonială pe care prezentatoarea o moderează, au avut o discuție aprinsă. Totul s-a întâmplat în direct la TV, în fața tuturor telespectatorilor. Simona Gherghe a pus-o la punct pe Elena, pentru că aceasta ar fi avut o atitudine nepotrivită. De la ce a pornit scandalul dintre moderatoare și concurentă?!

Simona-GhergheSimona-Gherghe

Simona Gherghe și Elena, concurentă emisiunii 'Mireasa', au avut o discuție aprinsă de față cu toată lumea. Prezentatoarea nu a înțeles de unde au pornit discuțiile în casă, așa că a luat-o la întrebări pe Elena. Concurenta s-a supărat pentru că atunci când au venit pachetele din afara casei, aceasta nu a primit fond de ten și haine. Bruneta a vorbit pe un ton ironic, nerespectuos, fapt care a enervat-o la culme pe moderatoare.

Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze la Antena 1: „Nici n-am îndrăznit să respir'

Citește și: De ce nu mai are voie Simona Gherghe să rămână gravidă: „Nici nu îndrăzneam să…'

Citește și: Pepe, primele declarații despre botezul fiului său. Iubita lui e însărcinată în șapte luni: „Nu e nimic special, dar…”

Citește și: Ilinca Vandici, după ce a fost criticată pentru afirmațiile din mediul online, referitoare la soțul ei: „Sufăr. Sunt foarte tristă'

Simona Gherghe, scandal de proporții în direct la Mireasa

Elena nu a ținut cont că este într-o emisiune televizată și a răbufnit. Aceasta a ieșit din platou, având diverse replici acide. Ba chiar Simona Gherghe a rugat-o să părăsească platoul de televiziune.

Îți dai seama că ești absurdă? În caz de nevoie, vă ajutați între voi', a spus prezentatoarea. Băi, Elena, ești fată deșteaptă. Tu știi că sunt femei în țara asta care au fugit acum o lună din calea războiului și nu au fond de ten?', a continuat Simona Gherghe.

Comparați cu așa ceva? Faceți o comparație absurdă! Doamne ferește!', a fost replica Elena, supărată de comparația făcută de prezentatoare.

Că nu ai primit fond de ten o săptămână, îți dai seama cât ești de absurdă, mă, femeie, mă?', a mai spus Simona Gherghe.

Elena a părăsit nervoasă platoul

Concurenta de la Mireasă a părăsit vizibil iritată platoul de televiziune. Elena a fost deranjată de comparația făcută de Simona Gherghe, despre femeile refugiate din Ucraina și ea, care se plânge că nu are fond de ten. Lucrurile au degenerat, iar moderatoarea s-a enervat la maxim. Elena a părăsit platoul, ba chiar prezentatoarea a rugat-o să iasă afară. Simona Gherghe a încercat apoi să explice reacția ei acidă la adresa gestului făcut de concurentă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton